Ραγδαίες εξελίξεις: Κατεπείγουσα έρευνα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνουν πλέον  και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, την ώρα που η κατηγορούμενη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί.

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης μπαίνουν πλέον  και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας.

Οι δικογραφίες για το θάνατο της μόλις 6,5 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2021, αλλά και της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019, βρίσκονται ήδη στα χέρια δύο εισαγγελέων, υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Η προϊσταμένη μάλιστα ζήτησε η έρευνα να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του με σταγόνες αίμα.

Όσον αφορά το θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης:

Η περίεργη κίνηση της Ρούλας με την ταυτότητα – Το πρόσωπο που ερευνάται για την προμήθεια κεταμίνης

“Έρχεται” το ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας παιδιού και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή στο gov.gr

Φρίκη στη Ρόδο: 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της – Πώς αποκαλύψε το μυστικό