Η περίεργη κίνηση της Ρούλας με την ταυτότητα – Το πρόσωπο που ερευνάται για την προμήθεια κεταμίνης

Τι έλεγε η Ρούλα όταν είχαν δολοφονήσει και τεμαχίσει την 4χρονη Άννυ (εικόνα)

Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικές και διαρκώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία.

Άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Η Αναστασία Ζάρκα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε μία νέα αποκάλυψη «βόμβα». Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως μόλις τρεις ημέρες πριν τον θάνατο του κοριτσιού και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιανουαρίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέδωσε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς.

Εκείνες τις μέρες, η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό. Ωστόσο αν ισχύει η είδηση για την έκδοση νέας ταυτότητας τότε, αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά.

Επίσης, η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Αποκάλυψη για συγγενή της μπλεγμένο με ναρκωτικά που μπορεί να της προμήθευσε την κεταμίνη

Στο στόχαστρο των ερευνών έχει μπει το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη.  Πώς μπορεί δηλαδή, μία μητέρα, να βρει και να προμηθευτεί αυτή την ουσία, η οποία δίνεται αυστηρά μόνο σε γιατρούς και με συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την ποσότητα. Πώς θα μπορούσε να βρει η συγκεκριμένη γυναίκα τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, όση χρησιμοποιήθηκε για το θάνατο του παιδιού;

Ένα από τα σενάρια ήταν η κεταμίνη να προήλθε από φαρμακοποθήκη με την οποία είχε επαγγελματική σχέση η οικογένεια του συζύγου της, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία, υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο στη ζωή της Ρούλας, ένας συγγενής της για την ακρίβεια, ο οποίος θα μπορούσε εύκολα να της προμηθεύσει την ουσία αυτή.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, πρόκειται για κάποιο συγγενή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος εδώ και χρόνια είναι γνωστό ότι είναι «μπλεγμένος» με ναρκωτικά στην Πάτρα. Εκεί, σε αυτόν τον συγγενή της μητέρας, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, ως πιθανό πρόσωπο που θα μπορούσε να βρει κεταμίνη για να την δώσει στην Ρούλα.

Άλλωστε, η κεταμίνη, εκτός από την ιατρική χρήση της, είναι γνωστό ότι αποτελεί και ναρκωτική ουσία και είναι γνωστή ως special Κ, μεταξύ των χρηστών.

Φυσικά, είναι ταυτόχρονα σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών που επικεντρώνονται στα κινητά αλλά και τους υπολογιστές που μπορεί να χρησιμοποίησε η μητέρα, σε μια ενδεχόμενη προσπάθειά της να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης:

Η ώρα της απολογίας έφτασε – Στον ανακριτή η Ρούλα Πισπιρίγκου (video)

Τι αναφέρει στην απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου – Πού ρίχνει τις ευθύνες

Θεατροπαίγνιον: Οι μαθητές γνωρίζουν το αρχαίο θέατρο μέσα από μια ολοκαίνουργια online εφαρμογή