Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης – Τι άλλαξε στην στρατηγική της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης - Τι άλλαξε στην στρατηγική της

Αλλάζει στρατηγική, όπως όλα δείχνουν, η προφυλακισμένη και κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Για λόγους που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί δεν θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, παρά την πίεση που η ίδια είχε ασκήσει προς αυτή την κατεύθυνση στους δικηγόρους της.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» αναφέρουν, ότι οι συνήγοροι της έγκλειστης 33χρονης μάνας, αποφάσισαν ν’ αλλάξουν στρατηγική. Αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο «εμπόδιο» ή σε κάποια διαφορετική δεύτερη σκέψη ως προς την τύχη που θα έχει το αίτημα αποφυλάκισης με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Τι μπορεί να άλλαξε

Η αιτία είναι πως, όσο εξελίσσεται η εισαγγελική έρευνα για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά, τη Μαλένα και την Ιριδα, αντιστοίχως και η ιατροδικαστική αναμόχλευση των θανάτων τους, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, πιθανά να είναι ικανά να ενισχύσουν το αίτημα.

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη εκδοχή. Να έχει αποφυλακιστεί η Ρούλα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και -αν προκύψει κάτι το ενοχοποιητικό- να συλληφθεί εκ νέου και να προφυλακιστεί πάλι, με ένα επιπλέον κατηγορητήριο.

Κατά συνέπεια η απόφαση δείχνει να έχει να παρθεί. Το αίτημα αποφυλάκισης δεν θα κατατεθεί αν δεν τελειώσει η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Ιατροδικαστικού διδύμου Καρακούκη – Καλογριά για τις απώλειες της Μαλένας και της μικρής Ιριδας.

Διαβάστε ακόμα:

Συναγερμός στη Λάρισα: Ύποπτο κρούσμα ηπατίτιδας σε 16χρονο κορίτσι

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και οι κόρες της κλέβουν την παράσταση με τα ασορτί μαγιό!

Η μάχη της τρίχρονης που “χτυπήθηκε” από την ηπατίτιδα και η μεταμόσχευση που της έσωσε τη ζωή