Σφακιανάκης: “Δεμένη η υπόθεση της Πάτρας – Έρχεται ο επίλογος – Τα κρίσιμα στοιχεία εντοπίστηκαν – Ποιοι άλλοι εμπλέκονται”

Σε μια δήλωση βόμβα προχώρησε ο ο πρώην διοικητής της υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ιδρυτής της CSI Institute, Μανώλης Σφακιανάκης αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας στην εκπομπή live news του Μega.

Το έγκλημα «έδεσε» και έρχονται στοιχεία φωτιά

Όπως δήλωσε ο έλεγχος των αρχείων στα κινητά τηλέφωνα και τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου “έδειξε” σημαντικά στοιχεία, οι κεραίες της Πάτρας έχουν ταυτοποιήσει το πού βρίσκονταν σε συγκεκριμμένα γεγονότα τα πρόσωπα της υπόθεσης και όσα έχουν προκύψει, διαλευκάνουν το θρίλερ.

«Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα αποκαλυφθούν όλα»

“Δεμένη η υπόθεση της Πάτρας. Έρχεται ο επίλογος στα τέλη Μαίου” ανέφερε όλο νόημα, προαναγγέλοντας εξελίξεις και γεγονότα που θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο.

Από την πρώτη στιγμή ο Μανώλης Σφακιανάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έκανε “φύλλο και φτερό” τις συσκευές που πήρε από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Τα ευρήματα και τα ντοκουμέντα “δένουν” απόλυτα την υπόθεση.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία, γίνεται σοβαρή δουλειά, γίνονται μεγάλες έρευνες και η υπόθεση θα τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα. Όταν τελειώσει η έρευνα θα μας αφήσει άφωνους όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Mάλιστα τόνισε ότι τα νέα στοιχεία που θα προκύψουν, θα αναγκάσουν όλους εκείνους που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση να ομολογήσουν τα πάντα.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν ήξερα ότι ο γιος μου ενέπνευσε το Zombie»: Η τραγική ιστορία δύο παιδιών πίσω από το θρυλικό τραγούδι

Μαθητές του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας κέρδισαν το πανευρωπαϊκό βραβείο Film4Energy Challenge

Τις Κυριακές του Μαΐου, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία των φυσικών επιστημών στο Μουσείο Πειραμάτων Αγίου Δημητρίου