Σήματα κινδύνου που είχε δει στο TikTok έσωσαν έφηβη από βιαστή

Σήματα κινδύνου που είχε δει στο TikTok έσωσαν έφηβη από βιαστή

Μία αγνοούμενη έφηβη στις ΗΠΑ σώθηκε επειδή κατάφερε να κάνει στον οδηγό άλλου αυτοκινήτου τα σήματα κινδύνου που είχε δει σε βίντεο στο TikTok. Για καλή της τύχη, ο οδηγός τα αποκρυπτογράφησε και ειδοποίησε εγκαίρως την αστυνομία.

Σήματα κινδύνου από το TikTok

Η έφηβη είχε απαχθεί από έναν 61χρονο. Κατά τη διάρκεια μεταφοράς της με το φορτηγό του, η νεαρή κοπέλα ήταν στο πίσω μέρος του οχήματος. Έκανε σε διερχόμενο όχημα χειρονομίες που είναι γνωστές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «TikTok» και σημαίνουν πως κάποιος έχει υποστεί βία στο σπίτι ή ότι χρειάζεται βοήθεια καθώς κινδυνεύει.

Κάποια από αυτά τα σήματα κινδύνου είναι οι παρακάτω:’

Ο οδηγός προσπαθώντας να καταλάβει γιατί η κοπέλα του κάνει νοήματα, συνεδιητοποίησε εγκαίρως ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Αμέσως κατέγραψε τα στοιχεία του φορτηγού και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγο αργότερα ο 61χρονος φορούσε χειροπέδες και η κοπέλα είχε ελευθερωθεί.

Ο σερίφης της κομητείας Laurel John Root εξήγησε πώς κατάφεραν να τον εντοπίσουν αστυνομικοί.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο καταγγέλλων βρισκόταν πίσω από το όχημα και παρατήρησε μια γυναίκα επιβάτη να κάνει κάποιες χειρονομίες. Όταν κατάλαβε τι σημαίνουν μας ειδοποίησε και είπε ότι η κοπέλα φαινόταν να βρίσκεται σε κίνδυνο. Επιπλέον, ο καταγγέλλων σημείωσε ότι το όχημα το οδηγούσε ένας άντρας. Αφού οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο κατάλαβαν πως επρόκειτο για αγνοούμενη ανήλικη, η οποία είχε εξαφανιστεί».

Ο 61χρονος είχε αρπάξει την έφηβη, την είχε στο πίσω μέρος του φορτηγού του και κατηγορήθηκε για βιασμό και απαγωγή ανηλίκου.

Πηγή: newschannel9.com

Διαβάστε επίσης

«Μπαμπά σε περιμένουμε»: Η ζωγραφιά του μικρού Μάνου στον μπαμπά του που νοσηλεύεται με COVID

Η 4χρονη Κρυσταλλία έκοψε τα μαλλιά της για καλό σκοπό: «Δώστε τα σε κάποιο παιδάκι που δεν έχει»

Συναισθηματικά “χαστούκια”- Όταν οι γονείς προσβάλλουν και υποτιμούν τα παιδιά