Σοκ σε παιδικό σταθμό στη Νέα Σμύρνη: Υπάλληλος ζήτησε από 3χρονο αγοράκι να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΟΑΕΔ: Ανοιξαν οι αιτήσεις για προσλήψεις – Δείτε τη διαδικασία

Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδικό σταθμό κατήγγειλαν οι γονείς ενός τρίχρονου παιδιού στη Νέα Σμύρνη.

Η καταγγελία έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής και αφορά περιστατικό στον «Παιδικό Σταθμό Εθνικής Στέγης» του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Υπάλληλος ζήτησε από 3χρονο αγοράκι να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ένας 47χρόνος υπάλληλος, ο οποίος προσελήφθη στην «Εθνική Στέγη» το 2019 στον τομέα της καθαριότητας μέσω ΕΣΠΑ, σε μια αψυχολόγητη ενέργεια, κατέβασε το παντελόνι του στην τραπεζαρία του παιδικού σταθμού μπροστά στο μικρό αγοράκι και φέρεται να του ζήτησε να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Οι γονείς προσέφυγαν στις αστυνομικές αρχές και παράλληλα κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του παιδικού σταθμού.

Η προεδρος της Εθνικης Στέγης, Ιωάννα Καριοφύλλη, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε τα εξής:

«Αμέσως μετά την καταγγελία υποχρεώσαμε τον υπάλληλο να εγκαταλείψει τον χώρο και να πάρει όλη την κανονική του άδεια. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να τον θέσουμε σε διαθεσιμότητα διότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται σύμφωνα με το ΕΣΠΑ βάσει του οποίου έχει προσληφθεί. Με εντολή του δημάρχου της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση το πόρισμα της οποίας μόλις ολοκληρωθεί, θα το καταθέσουμε στην Υποδιεύθυνση Προστασιας Ανηλίκων».

Σύμφωνα με την κυρία Καριοφύλλη, δυο εργαζόμενες στον παιδικό σταθμό και η διευθύντρια κυρία Ρούλα Μπατάρσκα, κλήθηκαν να καταθέσουν για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Η «ορφανή» σορός και η αγνοούμενη Εριέττα που ακόμα αναζητούν οι γονείς της

Έκκληση για αιμοπετάλια για την 12χρονη Λυδία που νοσηλεύεται στη “Μονάδα ειδικών λοιμώξεων παιδατρικων κλινικών Α.Π.Θ”

Τέμπη: Ξέσπασε σε λυγμούς η γιαγιά της Φραντζέσκας που “έσβησε” στο τρένο – “Αφήστε να τη δω στο πλάνο. Αχ ψυχούλες μου”