Σοκ στα Χανιά: Κινητό εξερράγη στην τσέπη μαθητή!

Τρομακτικές στιγμές έζησε ένας νεαρός Χανιώτης πριν από λίγες μέρες, όταν το καινούργιο κινητό του τηλέφωνο υπερθερμάνθηκε και εξερράγη στην τσέπη του.

Το smartphone, μάρκας SAMSUNG J6, όπως δήλωσε η μητέρα και ο νεαρός στο zarpanews.com αγοράστηκε από κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο και λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, έκανε το μπαμ την ώρα που ο νεαρός χρήστης του, το είχε στην τσέπη του γιλέκου του.

Ο ανήλικος χρήστης παρατήρησε να βγαίνουν καπνοί από την τσέπη του και να παίρνει φωτιά το νάιλον γιλέκο που φορούσε. Στη συνέχεια, το κινητό εξερράγη μέσα στην τσέπη του, όταν εκείνος προσπάθησε να το πετάξει στον αέρα. Ευτυχώς, ο νεαρός ήταν πολύ τυχερός, αφού δεν τραυματίστηκε καθόλου και οι ζημιές περιορίστηκαν στο γιλέκο και το κινητό.

Η μητέρα του και εκείνος, μάλιστα, επικοινώνησαν με την εταιρία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, είναι ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης καθώς «δεν είναι ευθύνη της εταιρίας».