Σοκ στη Μεσσηνία: Αυτοκίνητο παρέσυρε μαθητή την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο

Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στο χωριό Θουρία στη Μεσσηνία, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στις 14.00 το μεσημέρι, αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί ηλικίας 15 ετών, το οποίο εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

Συγκεκριμένα, στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα. Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει τραυματίζοντας θανάσιμα έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν τραυματίσει τον μαθητή εξαφανίστηκαν, ωστόσο μια ώρα αργότερα ο οδηγός εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Δυστυχώς, το 15χρονο αγόρι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Το παιδί έφτασε με πάρα πολλά χτυπήματα στο νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Δείτε video από τον τόπο του συμβάντος