Σοκάρουν τα sms του δασκάλου στις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Δήμου Σαρωνικού μετά την είδηση για σεξουαλική παρενόχληση δασκάλου σε μαθήτριες του σχολείου.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης όταν οι γονείς μαθητριών κατήγγειλαν στις Αρχές ότι ο 55χρονος δάσκαλος παρενοχλούσε σεξουαλικά με μηνύματα τρία κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δάσκαλος έστελνε μηνύματα μέσω viber στις μαθήτριες. Τα SMS αυτά οι εν λόγω μαθήτριες τα έδειξαν σε όλους τους συμμαθητές τους, κάποιος τα μετέφερε σε γονέα και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε η δράση του. Μάλιστα, φέρεται να έχει υπάρξει αντίδραση ενός πατέρα εις βάρος του.

«Το έκανα για την διαπαιδαγώγησή τους» ανέφερε στην κατάθεση του σοκάροντας τους αξιωματικούς του Ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη δάσκαλος στην Αττική για σεξουαλική παρενόχληση

Ο εν λόγω δάσκαλος, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είναι και ο ίδιος πατέρας μαθήτριας 4ης Δημοτικού. Οπως είναι προφανές, προσπαθούσε να προσεγγίσει τα ανήλικα κορίτσια με υπονοούμενα, ενώ όταν εμφανιζόταν να θυμώνει όταν τα κορίτσια τον… απέκρουαν.

Δείτε έναν διάλογο μέσω viber

Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
Τι είναι αυτά που λέτε κύριε… (το όνομα του δασκάλου);
Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο στο σπίτι του δασκάλου και πήραν τις ηλεκτρονικές συσκευές του (κινητά, tablet) και αυτό που μένει να διαπιστωθεί στα εργαστήρια είναι αν ο συγκεκριμένος άνδρας είχε παρενοχλήσει κι άλλα κορίτσια.

Το θέμα έχει αναλάβει πλέον η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή.

Βαρύ το κλίμα στο σχολείο

Το κλίμα σήμερα το πρωί στο σχολείο ήταν ιδιαίτερα βαρύ με εκπαιδευτικούς και γονείς να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα εξελίσσονται, με τους ίδιους να παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις εξελίξεις με τις καταγγελίες σε βάρος του δασκάλου των παιδιών τους.

«Ο δάσκαλος που κατηγορείται είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ούτε είχε δώσει δικαιώματα» λέει στο newsit.gr η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν γνωρίζω ποιοι είναι οι γονείς που έχουν κάνει τις καταγγελίες, καθώς στο σύλλογο δεν έχει αναφερθεί το περιστατικό. Περιμένουμε τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης για να δούμε τι θα αποφανθεί ο ανακριτής».