Δείτε τo φανταστικό baby-shower που έκαναν στην Χριστίνα Μπόμπα οι φίλες της λίγο πριν γεννήσει!

Υπέρλαμπρη, πανέμορφη και πανευτυχής: Όπως πραγματικά αξίζει σε κάθε μέλλουσα μανούλα να είναι, λίγες εβδομάδες πριν φέρει τα κοριτσάκια της στον κόσμο, η Χριστίνα Μπόμπα απόλαυσε ένα baby-shower έκπληξη από τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής της!

“Τι γλυκό να σ’αγαπούν? Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!” σχολίασε η μέλλουσα μανούλα κάτω από τις απίθανες φωτογραφίες της!

Και πράγματι, όλα ήταν υπέροχα: Ένα μοναδικό μπουφέ με ροζ παστάκια, μπισκότα που έγραφαν “δίδυμα καθοδόν”, μακαρόν, μια υπέροχη τούρτα με δυο διδυμούλες, ροζ λουλούδια, φασολάκια στα cupcakes, ροζ λεμονάδες και ροφήματα.

Και όλες οι αγαπημένες της εκεί: η μαμά της, η αδερφή της και όλες οι κολλητές της φίλες να την αγκαλιάζουν, να τη φιλούν και να της χαρίζουν τα δώρα τους για τα μωράκια -αυτό θα πει, άλλωστε, Baby Shower!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Χριστίνα Μπόμπα κατέγραψε κάθε στιγμή και τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, γιορτάζοντας μαζί τους ένα από τα πιο υπέροχα απογεύματα της ζωής της!

Δείτε και το σχετικό βίντεο: