Σπύρος Σούλης: «Πατέρας που κακοποιεί την γυναίκα του βλέπει το παιδί μόνο σε επισκεπτήριο φυλακής»

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στην απαράδεκτη δήλωση του Γιάννη Λοβέρδου, σχετικά με το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια. Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε, συγκεκριμένα, πως: «Ο κακός σύζυγος δεν σημαίνει ότι είναι κακός γονέας» και πρόσθεσε ότι «μπορεί να χώρισα και να έχω πάθος εναντίον της γυναίκας μου αλλά να μην είμαι κακός πατέρας. Αντίστροφα μπορεί μια γυναίκα να έπιασε τον άντρα της να την απατά και να την κακοποιούσε και να την έδερνε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί δεν έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Μεταξύ αυτών και  γνωστός αρχιτέκτοντας-διακοσμητής Σπύρος Σούλης, ο ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter, πήρε θέση και απάντησε όπως οι περισσότεροι σκεφτόμαστε: «πατέρας που κακοποιεί την γυναίκα του βλέπει το παιδί μόνο σε επισκεπτήριο φυλακής».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει: «Ο πατέρας που δέρνει και κακοποιεί την σύζυγο του,  όχι, δεν έχει δικαίωμα στην συνεπιμέλεια του παιδιού του, έχει δικαίωμα να βλέπει το παιδί του στο επισκεπτήριο της φυλακής, ΑΝ το παιδί το θέλει. Ντροπή σας να λέτε τέτοια πράγματα μέσα στη Βουλή!».