“Στο σχολείο”: Το νέο παιδικό τραγούδι που ερμηνεύει ο Παντελής Θαλασσινός μάς μάγεψε – Ακούστε το (video)

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα νέο παιδικό τραγούδι με τίτλο «Στο σχολείο» που ερμηνεύει ο αγαπημένος μας Παντελής Θαλασσινός.

Πρόκειται για μία νέα συνεργασία του Παντελή Θαλασσινού και των δύο Βολιωτών Θανάση Κατεργάρη και Γιώργο Διαμαντόπουλο, που συνεργάστηκαν για πρώτη φορά διαβάζουμε στο magnesianews.gr.

Ο Θανάσης Κατεργάρης επί πολλά χρόνια υπηρέτησε στην Μέση Εκπαίδευση, παράλληλα όμως η αγάπη του για την μουσική και η έμφυτη κλίση του στην σύνθεση, τον έχει καταστήσει στην τοπική κοινωνίας ,σαν ένα ευαίσθητο, λυρικό, μα συνάμα δημιουργικό συνθέτη.

Οι δυο τους αναφέρουν: «…είναι τιμή και χαρά που ο Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι μας, »Στο σχολείο», σε στίχους. Ένα τραγούδι που απευθύνεται στις παιδικές ψυχές. Αλλά μήπως και εμείς οι μεγαλύτεροι, δεν έχουμε κρατημένο κάπου μέσα μας ένα παιδί, ένα αντίβαρο στο βάρος του χρόνου; Ας ακούσουμε λοιπόν και εμείς το τραγούδι »Στο σχολείο» και ας κρατήσουμε – με τα φίλτρα της παιδικής μας ηλικίας – ό,τι μπορεί να μας χαρίσει! Ευχαριστίες στον Παντελή Θαλασσινό για την εμπιστοσύνη του, που από την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε και έντυσε με τη υπέροχη ερμηνεία του το τραγούδι μας».

Ακούστε αυτό το υπέροχο τραγούδι

Διαβάστε επίσης:

Οι δάσκαλοι ανακοίνωσαν 24ωρη απεργία – Δείτε ποια μέρα δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία

“Τραγουδάει συνθήματα για τη βία, βρίζει αντιπάλους….”: Το κείμενο τροφή για σκέψη με αφορμή την δολοφονία του Άλκη

Βιασμός 4χρονου: «Ο μπαμπάς με κολλητική ταινία μου έκλεισε το στόμα και έδεσε τα πόδια ….Η γιαγιά κυκλοφορούσε γυμνή”