Στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έδωσε το παρών η Μυρτώ

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, για να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη ομάδα της, που αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Μαζί της πανηγύρισαν οι παίκτες τη νίκη τους.

Η Μυρτώ, που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι από το 2012, οπότε και δέχθηκε επίθεση στην Πάρο πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ τη νίκη της απέναντι στο «Δικέφαλο» του Βορρά.

Οι Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες έσπευσαν στο πλευρό της, μετά το τέλος του αγώνα και φωτογραφήθηκαν με το κορίτσι. Φυσικά, η Μυρτώ δεν έφυγε έτσι από το γήπεδο, αφού δέχθηκε τις δύο φανέλες που της χάρισαν οι ποδοσφαιριστές.

Το χρονικό της υπόθεσης της Μυρτούς

Στις 22 Ιουλίου του 2012, η Μυρτώ εντοπίστηκε σεξουαλικά κακοποιημένη και βαριά τραυματισμένη στην παραλία της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο.Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Αττικής.

Ύστερα από έρευνες, προέκυψε πως δράστης ήταν ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς, ο οποίος ομολόγησε την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα.

Ο 21χρονος Πακιστανός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της περιοχής και έφυγε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό από το νησί με προορισμό της Αθήνα. Η Μυρτώ νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό για περίπου πέντε μήνες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ. Επτά μήνες αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα και υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων.