Συγκινεί το ποίημα που έγραψαν τα παιδιά της Λάρισας μετά τον μεγάλο σεισμό στην Ελασσόνα

Αν αναστατώθηκαν οι ενήλικες από τον μεγάλο σεισμό που έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Ελασσόνα, φανταστείτε πώς πρέπει να ένιωσαν τα παιδιά. Κι όμως, οι μικροί κάτοικοι του Δαμασίου που υπέστη και τις πιο μεγάλες ζημιές, αφού γκρεμίστηκε ακόμα και μέρος του σχολείου τους, μέσα στον τρόμο τους δεν ξεχνούν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τους βοήθησαν.

Έτσι, πριν από μερικές ώρες ένας από τους διασώστες του «Χαμόγελου του Παιδιού» έλαβε από τα παιδιά του Δαμασίου ένα συγκινητικό ποίημα που έκανε όλους τους διασώστες να συγκινηθούν.

Σύμφωνα με το larissanet.gr που δημοσιεύει και το ποίημα, «το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί από την πρώτη ημέρα μετά το σεισμό εκστρατεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που επλήγησαν από τους σεισμούς στις περιοχές της Λάρισας.

Διαβάστε το ποίημα εδώ:

Ειδικότερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Οργανισμού στη Θεσσαλία (Αγιάς 97, Λάρισα, 09:00 – 17:00), τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης:

-Βρεφικές κρέμες

-Βρεφικό γάλα

-Πάνες (ν. 1-7)

-Μωρομάντηλα

-Κρέμες συγκάματος για αλλαγή πάνας

-Είδη Δημιουργικής Απασχόλησης (Μπλοκ ζωγραφικής Μαρκαδόρους, Ξυλομπογιές, Χαρτί Α4).