Συγκλονίζει θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Κυψέλη: «Έγινε μπροστά στον 11χρονο γιο μου»

Συγκλονίζει θύμα σεξουαλικής επίθεσης στην Κυψέλη: «Έγινε μπροστά στον 11χρονο γιο μου»

Τον τρόμο που έζησε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Κυψέλη περιέγραψε η νεαρή γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης.

Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, όταν η γυναίκα έβγαλε βόλτα τον σκύλο της μαζί με τον μικρό γιο της.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, επεσήμανε πως στις 21:30 κατέβασε τον σκύλο της που είναι 52 κιλά, εκπαιδευμένος Καυκάσιος, μαζί με τον 11χρονο γιο της.

Ξαφνικά, το σκυλί αρχίζει να αγριεύει, με την ίδια να πιστεύει πως ήταν κάποια γάτα και τράβηξε το παιδί της ενστικτωδώς, ενώ όταν γυρίζει, βλέπει έναν άνδρα να την πιάνει με τα δύο χέρια στα οπίσθια.

Το τρομακτικό σύμφωνα με την καταγγέλλουσα είναι πως ο επιτιθέμενος δεν φοβήθηκε ούτε τον σκύλο ούτε τα ουρλιαχτά του παιδιού της, ενώ στην αρχή νόμιζε πως ο άνδρας ήθελε να κλέψει τον γιο της.

Με το που έδωσε εντολή στον σκύλο της, πήρε τον άνδρα στο κατόπι, με εκείνον να αρχίζει να τρέχει και την ίδια να μην ξέρει τι να κάνει, καθώς σάστισε.

«Δεν μοιάζει με τον συλληφθέντα ο δράστης»

Περιγράφοντας τον δράστη, κάνει λόγο για έναν νεαρό 30-35 ετών που φορούσε μόνο κουκούλα με ακάλυπτο πρόσωπο και ήταν γεροδεμένος και φαίνεται πως δεν μοιάζει με τον συλληφθέντα.

Εξομολογείται πως τρεις ημέρες είναι σε αφωνία και ο γιος της σε σοκ λέγοντάς της: «Μαμά, θα ανέβεις στο σπίτι, είσαι καλά;».

Σήμερα θα καταθέσει μήνυση στην Ασφάλεια ενώ ο γιος της φώναζε στον ύπνο του και μια εβδομάδα δεν έχει πάει στο σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο αγώνας ζωής του 5χρονου Νικόλα που νοσηλεύεται με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη

“Καμπανάκι” για τα κρούσματα στα σχολεία – Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ολλανδίας;

Χανιά: Άνδρας έγινε ασπίδα για να σώσει δύο νήπια – Πώς σταμάτησε «ακυβέρνητο» αυτοκίνητο