Συγκινεί ο αγώνας ζωής του 5χρονου Νικόλα που νοσηλεύεται με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη

Αγωνία στην Πάτρα: 4χρονος διασωληνωμένος με εγκεφαλίτιδα

Αγώνας ζωής για τον μικρό Νικόλα από την Παλαιοκώμη Σερρών που διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης από της 14 Δεκεμβρίου.

Ο δύσκολος αγώνας με το αστροκύττωμα

Ο 5χρονος με καταγωγή από την Αλβανία έχει διαγνωσθεί με αστροκύττωμα,έναν τύπο κακοήθους όγκου που μπορεί να σχηματιστεί στον εγκέφαλο ή στο νωτιαίο μυελό.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο μικρούλης χρειάζεται τη βοήθειά όλων καθώς η οικογένεια δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στο κόστος της επέμβασης, μια ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης στήθηκε για τον μικρούλη.

Η οικογένεια του πεντάχρονου Νικόλα ζει περισσότερα από δέκα χρόνια στην Παλαιοκώμη, έχει πολιτικό άσυλο, αλλά δεν μπορεί να εργαστεί ακόμα νόμιμα στην χώρα, γιατί δεν έχει άδεια παραμονής.

Συγκινεί ο αγώνας ζωής του 5χρονου Νικόλα που νοσηλεύεται με όγκο στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη

Ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και ζωής για τον 5χρονο

Έτσι μια ανθρώπινη αλυσίδα σχηματίστηκε σε χρόνο μηδέν, με στόχο να βοηθήσουν όλοι τον Νικόλα που σε τόσο μικρή ηλικία αναγκάζεται να δώσει αυτή τη μεγάλη μάχη για την ζωή του.

«Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά υπογραμμίζοντας ότι προς το παρόν σταματάει η συγκέντρωση χρημάτων, καθώς περιμένουν την επόμενη ενημέρωση από τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του.

Η ταμίας του συλλόγου Εύξεινος Λέσχη Παλαιοκώμης κ. Έλσα Κωνσταντινίδου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας και μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού.

Μέσα σε 48 ώρες συγκεντρώθηκαν τα πρώτα χρήματα χάρη στη βοήθεια και την ανθρωπιά των κατοίκων της περιοχής και των όμορων χωριών. Ενώ ανέφερε ότι προς το παρόν σταματούν να συγκεντρώνουν χρήματα καθώς περιμένουν την επόμενη ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη της υγείας του παιδιού.

Διαβάστε επίσης:

“Καμπανάκι” για τα κρούσματα στα σχολεία – Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ολλανδίας;

Χανιά: Άνδρας έγινε ασπίδα για να σώσει δύο νήπια – Πώς σταμάτησε «ακυβέρνητο» αυτοκίνητο

Η μεγάλη αλλαγή στα διαγωνίσματα για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου