Αρχική InfoWoman Συλλέγουμε Βιβλία για τους Ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων

Συλλέγουμε Βιβλία για τους Ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, που πραγματικά αξίζει να την αγκαλιάσουμε και να συνδράμουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Το WinCancer για δεύτερη συνεχή χρονιά λέει ΔιαβάΖΩ και μας καλεί όλοι μαζί να μεταδώσουμε το μήνυμα και να το κάνουμε στη συνέχεια πράξη.

Έτσι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 από τις 9:00 το πρωί έως 6:00 το απόγευμα στον σταθμό «Κεραμεικός» του Μετρό, όσοι μπορούν θα φέρουν Βιβλία για τους Ασθενείς των Αντικαρκινικών Νοσοκομείων. Κι αν θέλετε με τη χειρόγραφη ευχή σας, για τους ανθρώπους δίπλα μας, που την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ μπορείτε να ενημερωθείτε και αν θέλετε να γίνετε δότες αιμοποιητικών κυττάρων/ μυελού των οστών... απλά με μια μπατονέτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.