Τα 3 bazaar που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε αυτές τις μέρες!

Αν σας αρέσει να βρίσκετε την ευκαιρία, αγοράζοντας επώνυμα προϊόντα στην καλύτερη τιμή, τότε αυτό το διήμερο είναι για εσάς καθώς διεξάγονται τρία Bazaars που αξίζει να τα επισκεφθείτε.

Φιλανθρωπικό Παζάρι Υφασμάτων και Παλαιών Επίπλων

Φιλανθρωπικό Παζάρι Υφασμάτων και Επίπλων με μεγάλες προσφορές οργανώνουν οι “Φίλοι της Μέριμνας”:

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 10.00-17.00 &

Κυριακή 1η Οκτωβρίου 10.00-16.00

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελγέκα-Διακίνησις στις Αχαρνές, στην οδό Ξενοδοχοϋπαλλήλων 81.

Στο Παζάρι των  “Φίλων της Μέριμνας” θα βρείτε έπιπλα -μικρά και μεγάλα- φωτιστικά, πίνακες, χαλιά και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα επιπλώσεων, όλα σε τιμές ευκαιρίας!Tα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν για το έργο που προσφέρουν οι δύο υπηρεσίες της Μέριμνας:

  • «Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι»: Εκπαιδευμένοι γιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί της Μέριμνας βοηθούν το παιδί που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του να το περάσει στο σπίτι του, με την οικογένειά του.
  • «Συμβουλευτικό Κέντρο Στήριξης στο Πένθος»:

Εξειδικευμένη ψυχολογική στήριξη στο παιδί-έφηβο που πενθεί την απώλεια αγαπημένου του προσώπου. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν. 

Πώς θα πάτε στο Bazaar

Από Εθνική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία
Στρίβετε στην έξοδο ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ. Στο πρώτο φανάρι κάνετε αριστερά (όχι αναστροφή) για να βρεθείτε στην οδό ΚΥΜΗΣ. Στο τρίτο φανάρι της οδού ΚΥΜΗΣ (βλέπετε και το σούπερ μάρκετ ΜΥ MARKET  στα αριστερά σας) στρίβετε αριστερά στην οδό ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ την οποία ακολουθείτε μέχρι το τέλος του δρόμου. Στο τέρμα του δρόμου στρίβετε δεξιά και αμέσως μετά, πάλι δεξιά στην οδό  ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ. Στα 300 μέτρα περίπου θα δείτε στο αριστερό σας χέρι την ΕΛΓΕΚΑ.

Επικοινωνία:

«Φίλοι της Μέριμνας»: καθημερινά 9.30-17.00 | Τηλ. 210 6842833