Αρχική InfoWoman Τα 3 βασικά tips για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Σπύρο Σούλη

Τα 3 βασικά tips για το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον Σπύρο Σούλη

Είμαστε μια ανάσα μακριά από τα Χριστούγεννα και σας έχω μερικά χριστουγεννιάτικα tips που ακολουθώ πιστά στον στολισμό του δέντρου μου, για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο ούτε να αγοράζω καινούργιο δέντρο, αλλά ούτε να ξοδεύω μια περιουσία σε στολίδια.

Τip #1: Επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση που θα υπάρχει πάντα σαν βάση στο δέντρο σας: Αν θέλετε κάθε χρόνο το δέντρο σας να δείχνει διαφορετικό, διακοσμήστε το με μπάλες σε ουδέτερες αποχρώσεις και αντικαταστήστε τις χρωματιστές μπάλες (που είναι και λιγότερες). Επιλέξτε μερικές λευκές, ασημί και διάφανες μπάλες και στολίδια, και κάθε χρόνο προσθέστε στολίδια σε έντονο χρώμα της επιλογής σας. Προσωπικά επέλεξα το μπλε που είναι πολύ της μόδας και θυμίζει κάτι από Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.