Τα Bakugan Evolutions χαρίζουν επικές μάχες με τις απίστευτες μεταμορφώσεις τους!

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν για να γνωρίσουν τους χαρακτήρες Bakugan, συμμετέχοντας σε ένα εντυπωσιακό τουρνουά με επικές μάχες.

Το πολύ γνωστό και αγαπημένο brand, έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς θαυμαστές των χαρακτήρων Bakugan και της αντίστοιχης τηλεοπτικής σειράς, να περάσουν το πρωινό του περασμένου Σαββάτου, στην πιο fun «Bakugan» μάχη με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Οι παίκτες που συναντήθηκαν στο Cap Cap corner, κύλησαν τις φιγούρες στην αρένα, φώναξαν «Κόντρα Bakugan!», αναποδογύρισαν τις κάρτες τους και διεκδίκησαν τη θέση του μοναδικού Bakugan Master

Ο Dan Kouzo με τον Dragonoid και την παρέα τους, ταξίδεψαν τους μικρούς Bakugan Masters στο μαγικό τους κόσμο, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από τις περιπέτειες τους και να παλέψουν μαζί για τη νίκη απέναντι στους «κακούς». Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με όλους τους συμμετέχοντες να φεύγουν με συλλεκτικά δώρα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη Bakugan Κόντρα!

Για να μάθετε τα πάντα για τις επικές μεταμορφώσεις και τις απίστευτες δυνάμεις που κρύβουν οι φιγούρες, αρκεί να αποκτήσετε τα προϊόντα και να διοργανώσετε ατελείωτες μάχες με τους φίλους σας!

Γνωρίστε τα προϊόντα

Tα Bakugan Evolutions, με νέα εμφάνιση και γνώριμους αλλά και ολοκαίνουργιους χαρακτήρες, αναπηδούν και μεταμορφώνονται σε τρομερά πλάσματα μάχης. Τα μυστηριώδη Bakugan διαθέτουν νέα σχήματα και μοναδικές μεταμορφώσεις για ακόμα πιο εντυπωσιακές Bakugan κόντρες!

Τα Bakugan Evolutions έγιναν πιο ισχυρά από ποτέ, χάρη στη σειρά Platinum με μεταλλικά Bakugan έτοιμα για μάχη. Οι εντυπωσιακές μεταλλικές φιγούρες φέρουν πρωτοφανές πλήγμα στους αντιπάλους τους καθώς πρόκειται για πρωταθλητές βαρέων βαρών.

Το 6απλό σετ μάχης Bakugan Evolutions, είναι ό,τι ονειρεύεται κάθε συλλέκτης

Περιλαμβάνει 1 μεταλλικό Bakugan Platinum, 2 φιγούρες Bakugan, 1 φιγούρα Geogan, 2 φιγούρες Nanogan, 6 μεταλλικές κάρτες BakuCore, 3 κάρτες χαρακτήρα, 3 κάρτες ικανοτήτων και 3 κάρτες Πύλης. Για συλλογή, για κόντρες και για ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί!

Η συλλογή Genesis, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς για μια επική μάχη

2 φιγούρες Bakugan με φως και βάσεις, 4 αποκλειστικές φιγούρες Bakugan, 2 αποκλειστικές φιγούρες Nanogan, 6 κάρτες χαρακτήρα, 2 κάρτες ικανοτήτων, 2 κάρτες Πύλης και 4 μεταλλικές κάρτες BakuCore! Τα ολοκαίνουργια Bakugan με φως, αφήνουν τον αντίπαλο άφωνο.

H Bakugan αρένα μάχης δίνει άλλο νόημα στις κόντρες Bakugan

Οι προστατευτικές μπάρες στην περίμετρο της αρένας συγκρατούν τις σφαίρες μέσα στον χώρο της μονομαχίας, ενώ το εξαγωνικό σχέδιο στο ταμπλό διευκολύνει ώστε οι μεταλλικές κάρτες BakuCore να απλώνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Το σετ περιλαμβάνει το αποκλειστικό Bakugan Leonides.

#Bakugan #BakuganBrawl #SpinMaster

Διαβάστε επίσης:

Το 11ο Spetses Mini Marathon ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Με γενετικά τροποποιημένα πρόβατα η θεραπεία της θανατηφόρας παιδικής νόσου Batten

Μπισκότα σφολιάτας με άλειμμα σοκολάτας