Τα παιδιά μας χρειάζονται 3 δώρα για τα Χριστούγεννα -ξέρετε ποια είναι;

Μπορεί να πιστεύουμε, ότι τα παιδιά μας ανυπομονούν για τα Χριστούγεννα μόνο και μόνο για να πάρουν τα δώρα που έχουν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη, όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή.

Τα παιδιά μας λατρεύουν τις γιορτές, γιατί τις έχουν συνδυάσει με το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή τους: Με εμάς –και με τον άπλετο, ανέμελο χρόνο που οι διακοπές των Χριστουγέννων μας δίνουν την ευκαιρία να περάσουμε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν, λοιπόν, καλύτερα δώρα για να κάνουν τα Χριστούγεννα αξέχαστα για τα παιδιά μας από τα εξής τρία:

ΧΡΟΝΟΣ

…μαζί μας! Ακόμα κι αν ανήκετε σε εκείνους που εργάζονται κατά την εορταστική περίοδο, την ώρα που τα παιδιά βρίσκονται σε σχολικές διακοπές, οι μέρες αργίας δίνουν την δυνατότητα να έρθετε λίγο πιο κοντά με τα παιδιά σας, να τα πάτε μια βόλτα και να χαλαρώσετε μαζί τους χωρίς να αναγκάζεστε διαρκώς να κοιτάζετε ένα ρολόι. Πάρτε τα από το χέρι, κατευθυνθείτε σε ένα αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο, στολισμένο και λαμπερό όπως το AVENUE, στο Μαρούσι, χαζέψτε στις βιτρίνες και κάντε τις τελευταίες σας αγορές.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

…και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης! Ο ιδανικός, βέβαια, τρόπος για να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας δεν είναι άλλος από το παιχνίδι! Τι παραπάνω να ζητήσει ένα παιδί, από έναν γονιό που θα καθίσει μαζί του και θα παίξει φανταστικά παιχνίδια με τους αγαπημένους του ήρωες, που το τελευταίο διάστημα δεν είναι άλλοι από τους PJ MASKS!

Αν έχετε μικρά παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου, οι PJ MASKS (ή Πυτζαμοήρωες ελληνιστί) είναι σίγουρα η αγαπημένη τηλεοπτική τους σειρά. Φανταστείτε, λοιπόν, τον ενθουσιασμό τους όταν τους αποκαλύψετε, ότι ο ίδιος ο Cat boy, ο Gekko και η Owlette θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE από τις 14 έως και τις 31 Δεκεμβρίου για να διασκεδάσουν με τους μικρούς τους θαυμαστές.

Πιο συγκεκριμένα, τις ημέρες εκείνες, τα μικρά μας θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν τη μάσκα του αγαπημένου τους ήρωα και να συμμετέχουν σε δοκιμασίες που θα τα αναδείξουν σε… Holiday Heroes! Θα γνωρίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν, θα παίξουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους, στο όχημα του του Cat Boy και -το καλύτερο;- θα κερδίσουν φανταστικά δώρα με αυτούς!

Αν δεν είναι αυτό το τέλειο γιορτινό δώρο για το παιδί σας, τότε ποιο;

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών παιδικών εκδηλώσεων του AVENUE:

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

…που θα φυλάξουν για πολύ καιρό μετά τις γιορτές. Πιστέψτε μας, αν υπάρχει κάτι που θα θυμούνται με χαρά τα παιδιά σας μετά τις γιορτές, θα είναι εκείνη η υπέροχη μέρα στο AVENUE που πέρασαν μαζί σας και που είχαν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν παιχνίδι και να γνωρίσουν για πρώτη φορά από κοντά τους αγαπημένους τους PJ MASKS!

Δείτε εδώ ποιες μέρες θα βρίσκονται στο AVENUE οι PJ MASKS: