Τα παιδιά θα απολαύσουν το πιο ξέγνοιαστο και δημιουργικό καλοκαίρι στην ωραιότερη αυλή των νοτίων προαστίων

Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς ξεκίνησε και οι μαθητές αρχίζουν σιγά σιγά να ονειρεύονται τι θα κάνουν μόλις ολοκληρωθούν τα μαθήματα μέχρι το διάστημα που θα έρθει η ώρα να ξεκινήσουν οι καθιερωμένες οικογενειακές διακοπές.

Στο Ιnfokids.gr έχουμε την ιδανική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών στα νότια προάστια που θα τους χαρίσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο πρωτόγνωρες εμπειρίες, νέους φίλους και ατελείωτο παιχνίδι!

Η εκμάθηση Αγγλικών γίνεται πιο διασκεδαστική από ποτέ

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS» που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο της οδού Ομήρου, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, μέσα σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον τα παιδιά 4 έως 15 ετών θα απασχοληθούν δημιουργικά με επίκεντρο την εκμάθηση των Αγγλικών.

Μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα καινοτόμων δραστηριοτήτων σχεδιασμένων ώστε να καλύπτουν τις πνευματικές, σωματικές και ψυχικές ανάγκες των παιδιών ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους, οι μικροί μας φίλοι παίζουν, μαθαίνουν και κατακτούν δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τις ανάγκες του 21ου αιώνα.

Η πρωτοτυπία αυτού του summer camp έγκειται στην παράλληλη εξάσκηση των Αγγλικών, η οποία θα γίνεται με τον πιο φυσικό και άμεσο τρόπο, χωρίς τα παιδιά να νιώθουν στιγμή πως βρίσκονται σε πρόγραμμα εκμάθησης. Ταυτόχρονα θα είναι σε θέση να επιλέξουν μια σειρά από εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες εντάσσοντας τους εαυτούς τους σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και απολαμβάνοντας την πραγματική δράση!

Οι μικροί μαθητές προσεγγίζουν την Αγγλική γλώσσα βιωματικά, μέσα από παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού, μαθήματα Ρομποτικής, αισθητηριακά και  αδρής κινητικότητας παιχνίδια, μέσα από τα οποία, τα ταλέντα και οι γνώσεις των παιδιών αναδύονται και ενισχύονται μέσα από την αβίαστη διαδικασία εκμάθησης της ξένης γλώσσας.

Εξίσου συναρπαστικό και το επιστημονικό πρόγραμμα KiDE Science που μέσα από μαγικές περιπέτειες και μοναδικές αποστολές τα παιδιά ανακαλύπτουν τον υπέροχο κόσμο  των φυσικών επιστημών και της STEAM φιλοσοφίας.

Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας, καθηγητές Φυσικής Αγωγής και παιδιά συναντιούνται και γίνονται συνοδοιπόροι, ανακαλύπτοντας την γνώση μέσα από ευφάνταστες δραστηριότητες και δημιουργικά εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεφεύγοντας από την στείρα και κάποιες φορές απρόσωπη συμβατική σχέση μαθητή και δασκάλου.

Η εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών στα «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS», τα οποία μάλιστα βραβεύτηκαν πρόσφατα στα Elt Excellence Awards 2021, στην κατηγορία Teaching Very Young Learners, χάρη στις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, θα αφήσει στα παιδιά το καλύτερο αποτύπωμα και τις πιο διασκεδαστικές αναμνήσεις!

Μεγαλώνοντας παιδιά που αγαπούν το περιβάλλον

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση των παιδιών καθώς τα Κέντρα Εκπαίδευσης «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS»  είναι τα πρώτα σχολεία στην Ελλάδα που ανήκουν επίσημα στην GSS Community (GREEN STANDARD SCHOOLS). Μέσα από στοχευμένες βιωματικές δραστηριότητες και projects τα παιδια αποκτούν οικολογική συνείδηση και μαθαίνουν από νωρίς ότι ο πλανήτης μας αξίζει να του φερόμαστε με σεβασμό, αγάπη και φροντίδα.

Η γνώση συνδυαζεται με το παιχνιδι

Στο summer camp των «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS» τα παιδιά θα εξασκηθούν στα Αγγλικά, συμμετέχοντας σε ένα καλοκαιρινό σχολείο που θα τους μείνει αξέχαστο.

Στην δροσερή, καταπράσινη εσωτερική αυλή των εγκαταστάσεων, η οποία προσφέρει ασφάλεια και εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο, οι μικροί συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των Αγγλικών τους και θα κάνουν μια καλή επανάληψη στην δημοφιλέστερη ξένη γλώσσα με Κινητικές Δραστηριότητες (TPR Activities), Δραστηριότητες Παραγωγής Λόγου (Language Production Activities), Δραστηριότητες Ενίσχυσης Λεξιλογίου και Γραμματικής (Vocabulary and Grammar Building Activities).

Στο πλαίσιο του αθλητικού προγράμματος τα παιδιά θα συμμετέχουν στα κλασικά αθλήματα, (basketball, volleyball, tennis, tae kwon-do, archery, robotics,squash).

 

Μέσω αυτών των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων θα βελτιώσουν τα Αγγλικά τους, εφαρμόζοντάς τα στην καθημερινότητα, θα μάθουν την έννοια του “μαζί” και της συνεργασίας μέσα από την συμμετοχή σε ομαδικά παιχνίδια.

Σε αυτό το camp τα παιδιά βρίσκουν ό,τι ακριβώς χρειάζονται το φετινό καλοκαίρι

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Happy Times in English, των «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS» εστιάζει στη βιωματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και κουλτούρας μέσω ιστοριών, τραγουδιών, ποιημάτων & role playing, αλλά και αναγνώρισης φωνημάτων και λέξεων με παιγνιώδη τρόπο. Στο ασφαλές περιβάλλον του κέντρου οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και δυναμώνουν κοινωνικοσυναισθηματικά.

Επιπλέον, έρχονται σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό, ενώ ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική τους φύση, κατασκευάζουν, χειροτεχνούν και δημιουργούν!

Συμμετέχουν, όμως, στο μάθημα και σωματικά, με μαθήματα yoga, ρυθμικής και tae kwon do, που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμούν, να ελέγχουν το σώμα τους αλλά και τη σκέψη τους.

Εκτός από τις καθημερινές δραστηριότητες, οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες απολαμβάνουν το μπάνιο στη θάλασσα και το παιχνίδι στην άμμο με την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία που έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να αγαπήσουν τη νέα γνώση που τους παρέχεται. Η εκμάθηση των Αγγλικών συνδυάζεται με την χαρά του παιχνιδιού, τα παιδιά ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική τους φύση, αποκτούν πνεύμα ομαδικότητας και δημιουργικότητας, και καλλιεργούν σημαντικές δεξιότητες.

Τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και ταυτόχρονα διασκεδάζουν στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp των «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS»  θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.chranioti.gr.

Στη σελίδα των Κέντρων Εκπαίδευσης στο Facebook: Happy Times by Chranioti Νέα Σμύρνη

Και στο τηλ. 2109333730.