Τα Pampers συνεχίζουν να στέκονται δίπλα στα πρόωρα μωράκια

Τα Pampers, το εμπορικό σήμα της Procter & Gamble, υποστηρίζει το έργο της οργάνωσης «Ηλιτόμηνον» για τη φροντίδα των πρόωρων μωρών-μικρών μαχητών και των οικογενειών τους, συμβάλλοντας στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Με κάθε αγορά επιλεγμένων προϊόντων Pampers σε προσφορά 1+1 στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα έως τις 30 Οκτωβρίου 2019, βοηθάμε στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας για τα πιο ευάλωτα και μικρά μωράκια.

Στηρίζοντας τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» συμβάλλουν στην αγορά θερμοκοιτίδων  για τις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών

Η υποστήριξη των Pampers προς τη συγκεκριμένη ΜΚΟ ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, και ήδη έχουν υποστηρίξει το Ηλιτόμηνον να προσφέρει μια θερμοκοιτίδα νέου τύπου στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Γενικό Νοσοκομείο «’Έλενα Βενιζέλου» στην Αθήνα, συμβάλλοντας έτσι στη συνεχή βελτίωση της νοσηλείας των πιο μικρών και ευάλωτων μωρών.

Ο αριθμός των μικρών μαχητών που νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας αυξάνεται και ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι όλο και περισσότερα πρόωρα μωρά επιβιώνουν, χάρη στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην επιστήμη. Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό οτιδήποτε χρησιμοποιείται για την φροντίδα τους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, αλλά να είναι και υψηλής τεχνολογίας, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η πρόεδρος του «Ηλιτόμηνον Λέλα Βαβουράκη τόνισε, «Περισσότερα από μισό εκατομμύριο μωρά γεννιούνται πρόωρα κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Το ποσοστό επιβίωσής τους βελτιώνεται συνεχώς χάρη στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην επιστήμη. Ωστόσο, οι οργανώσεις γονέων και οι ενώσεις των εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας δεν επικεντρώνουν πλέον την προσοχή τους μόνο στις ιατρικές μεθόδους που αποσκοπούν στην επιβίωση των πρόωρων μωρών, αλλά εξετάζουν παράλληλα και τις βελτιώσεις της συνολικότερης φροντίδας των πρόωρων μωρών, ώστε να τους δώσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Σε αυτή μας την προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή κάθε παιδιού, κανείς δεν περισσεύει. Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας».

Η μικρότερη πάνα στον κόσμο για τους μικρούς μαχητές

Τα Pampers για πάνω από 50 χρόνια φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των μωρών και στέκονται περήφανα δίπλα σε όσους τα φροντίζουν και στις οικογένειες τους. Για τα πρόωρα μωράκια σχεδίασαν τα Pampers Preemie Protection, τη μικρότερη πάνα στον κόσμο, για μωρά τόσο μικρά όσο 800 γραμμάρια και δώρισαν ήδη στα μαιευτήρια της χώρας πάνω από 250.000 πάνες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

«Με μεγάλη μας χαρά συνεχίζουμε να στεκόμαστε πλάι σε αυτούς που φροντίζουν για την υγιή ανάπτυξη των πρόωρων μωρών. Όλοι εμείς στα Pampers δουλεύουμε στενά με παιδιάτρους, μαίες και μαιευτήρια για να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό στην νοσηλεία των μικρών μαχητών. Στις μοναδικές ανάγκες των πρόωρων βρεφών στόχος μας είναι να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε όχι μόνο να επιβιώνουν, αλλά να έχουν και καλή ποιότητα ζωής. Για εμάς κάθε μικρός μαχητής είναι μοναδικός!» δήλωσε η Assistant Brand Manager της P&G Χριστίνα Τσαντάκου.

Για τα Pampers, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια των μωρών, συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο καθημερινά.