Τέμπη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τις μητέρες των διδύμων και της ξαδέρφης τους που σκοτώθηκαν – “Δολοφονία των παιδιών μας….” (video)

Η τραγωδία των Τεμπών βύθισε στο πένθος το χωριό Καστράκι στην Καλαμπάκα
καθώς τρία κορίτσια, οι δίδυμες 20χρονες  Θώμη και Χρύσα και η πρώτη τους εξαδέλφη, η 19χρονη Αναστασία,  συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι τραγικά καθώς ο μπαμπάς των δίδυμων φοιτητριών ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και αναζητούσε εναγωνίως τις κόρες και την ανιψιά του. Δυστυχώς τα χειρότερα νέα και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα 3 νεαρά κορίτσια πέταξαν για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΔΥΜΕΣ ΘΩΜΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ

Χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους και σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Καστράκι Τρικάλων με τους γονείς των δύο δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είδε τις δύο τραγικές μητέρες των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι Τρικάλων και τον πατέρα της Αναστασίας.

Δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε στη συνάντηση, ωστόσο φαίνεται να ήταν μία πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού που κάλεσε τις οικογένειες σε συζήτηση λίγο πριν φτάσει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr, οι γονείς φέρεται να εκδήλωσαν την επιθυμία να παραστούν στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη, όμως, τελικά η συνάντηση έγινε σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

“Ο πόνος δεν ξεχνιέται. Δεν θα ξαναδούμε τα παιδιά μας…” ξεσπά ο μπαμπάς της 19χρονης Αναστασίας

Ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας και θείος των δύο δίδιμων κοριτσιών που «χάθηκαν» στα Τέμπη μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”  και στην και   συγκλονίζει με τα όσα λέει στην κάμερα της εκπομπής για τις ανηψιές του, την κόρη του αλλά και τα υπόλοιπα θύματα.

“Ο πόνος δεν ξεχνιέται. Δεν θα ξαναδούμε τα παιδιά μας…”, τόνισε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης:

Άρτα: «Πρόκειται για ένα φρικτό παιχνίδι της μοίρας. Χάθηκε ένα μωρό και μαζί άλλες δύο ψυχές…» – Μαρτυρικός ο θάνατος

Θρήνος για την απώλεια της 53χρονης μητέρας – “Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά ευτυχισμένος” – Τα τελευταία της λόγια συγκινούν

Άρτα: Η στιγμή που η μητέρα του μωρού συνάντησε τον μπαμπά στο νοσοκομείο – Ράγισαν καρδιές με τα όσα εκτυλίθηκαν (video)

Το Μουσείο Ζωολογίας υποδέχεται μικρούς και μεγάλους με 2 ευρώ είσοδο την Κυριακή 14 Μαΐου