Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με εξαφάνιση 9χρονης – Ο πατριός την έδωσε σε συμπατριώτη του να την πάει στη Γερμανία

Ρέθυμνο: Μητέρα δύο παιδιών το νέο τραγικό θύμα γυναικοκτονίας - Γιατί τη σκότωσε ο δράστης

Μια υπόθεση εξαφάνισης που έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την υπόθεση της 7χρονης Βαλεντιν καλούνται να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά έναν 27χρονο Αφγανό πατριό που φέρεται να έδωσε την 9χρονη Αφγανή κόρη του σε συμπατριώτες του ώστε να την πάνε στη Γερμανία και να την παραδώσουν στην μητέρα της που ζει εκεί.

Το κουβάρι της εξαφάνισης της 9χρονης

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες του 27χρονου ενημέρωσαν τις Αρχές ότι η 9χρονη κόρη του δεν έχει δώσει σημεία ζωής το τελευταίο διάστημα.

Υπήρξε κινητοποίηση, συνελήφθη ο 27χρονος πατριός που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newpost.gr έχει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού και αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι πήγε με την 9χρονη στην Αθήνα και εκεί την παρέδωσε σε συμπατριώτη του προκειμένου να την συνοδεύσει στην Γερμανία όπου και θα την παρέδιδε στην μητέρα της που ζει μόνιμα εκεί.

Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη ούτε του άνδρα που φέρεται να παρέλαβε το κορίτσι από τον πατριού αλλά ούτε και η 9χρονη.

Επι ποδός η Αστυνομία για τον εντοπισμό της 9χρονης

Έρευνες σχετικά με τις συνθήκες αποχώρησής του κοριτσιού αλλά και τον εντοπισμό της διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές άλλων χωρών.