Θετική στον κορωνοϊό η Ν. Κεραμέως – Τι έδειξαν τα rapid tests σε όλες τις επαφές της υπουργού

Με ανάρτησή της στο Twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ανακοίνωσε χθες πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως και ο σύζυγός της.

Η υπουργός μπαίνει σε καραντίνα μαζί με όλη της την οικογένεια, ενώ τα παιδιά της δεν θα πάνε σχολείο. Η ίδια θα συνεχίζει να εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς από το σπίτι.

Όπως ανακοίνωσε η κ. Κεραμέως « Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. #ΜένουμεΑσφαλείς».

Tι έδειξαν τα rapid tests των επαφών της

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας ιχνηλατήθηκαν όλοι οι στενοί συνεργάτες της υπουργού Παιδείας, καθώς και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας, με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή.

Τα αποτελέσματα των 59 test που έγιναν χθες και σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και στο γραφείο της υπουργού ήταν για όλους αρνητικά και η υπουργός Παιδείας είναι καλά στην υγεία της.

Η ανάρτηση της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη

Με ανάρτησή της στο Facebook, η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, εύχεται περαστικά στη Ν. Κεραμέως και ενημερώνει πως η ίδια υπεβλήθη σε τεστ και βγήκε αρνητικό. Ειδικότερα η υφυπουργός έγραψε ” Θέλω να ευχηθώ περαστικά στην Niki Kerameus και τον σύζυγό της Δημήτρη Λουκά.

Η υπουργός είναι στο σπίτι, χωρίς κανένα σύμπτωμα. Ο Βασίλης Διγαλάκης κι εγώ θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Νίκη για τα θέματα του Υπουργείου το επόμενο διάστημα που θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

Έχουμε άλλωστε καθιερώσει τηλεδιασκέψεις με τους συναδέλφους αντί των συσκέψεων διά ζώσης εδώ και αρκετό καιρό. Και βέβαια τηρούμε με προσήλωση τα μέτρα προστασίας στο Υπουργείο με την χρήση μάσκας.Μείνετε ασφαλείς. Φοράτε μάσκα!

Update: Έκανα ήδη το τεστ. Είναι αρνητικό. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσοχή και τήρηση των μέτρων.