Θλίψη για την 45χρονη νηπιαγωγό που “έφυγε” από τη ζωή λόγω κορωνοϊού

Θλίψη για την 45χρονη νηπιαγωγό που "έφυγε" από τη ζωή λόγω κορωνοϊού

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Λάρισας για την 45χρονη νηπιαγωγό Παρασκευή Παπανικολάου που “έφυγε” από τη ζωή, δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό.

Η άτυχη 45χρονη ήταν νηπιαγωγός στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιάννουλης ενώ πληροφορίες του pressing.gr αναφέρουν ότι ήταν ανεμβολίαστη.

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

Στην απώλεια της εκπαιδευτικού Παρασκευής Παπανικολάου αναφέρεται σε συλλυπητήριο μήνυμά της η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας Αικατερίνη Καραγιώργου.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας θρηνεί την πρόωρη απώλεια της εκπαιδευτικού Παρασκευής Παπανικολάου.

Η θλίψη όλων είναι μεγάλη, καθώς επρόκειτο για μία εξαίρετη συνάδελφο, η οποία πραγματοποιούσε το εκπαιδευτικό της έργο με ζήλο ακολουθώντας τις σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές.

Η ακεραιότητα του χαρακτήρα της και το ήθος της θα κοσμούν τη μνήμη της. Η απώλεια της δημιουργεί έναν δυσαναπλήρωτο κενό στους μαθητές της, στους γονείς τους, στους συναδέλφους της.

Επιθυμώ να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου και επιπρόσθετα να συλλυπηθώ εκ μέρους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας τους οικείους της εκλιπούσης συναδέλφου και να απευθύνω έναν τελευταίο χαιρετισμό στην αγαπητή συνάδελφο: «Καλό Παράδεισο. Θα κρατάμε ζωντανή την ανάμνησή σου»».

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη θύμα βιασμού – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δράματος – Οι δηλώσεις της γιαγιάς

Λάρισα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 16χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο

Κοντορίτο: Η απίθανη παιδική κωμωδία από σήμερα στους κινηματογράφους!