Σοκ στην τοπική κοινωνία της Μαλεσίνας Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης (20/9) μέσα στο σπίτι του. Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις στο κρεβάτι του από τον πατέρα του. Ο τελευταίος ειδοποίησε και γιατρό ήταν όμως αργά αναφέρει το Lamiareport.gr.
Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας. Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λοκρών και θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
Παραμυθιά: 24χρονη κατέληξε μέσα στο σπίτι της
Μία 24χρονη στην περιοχή της Παραμυθιάς κατέληξε, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη νεαρή κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών της.
Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας, η οποία βρίσκονταν υπό ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, θα προκύψουν από τη νεκροψία- νεκροτομή.
Διαβάστε επίσης:
Οι ήρωες της ημέρας! Οδηγός και συνοδός σχολικού έσωσαν τη ζωή 8 μηνών μωρού
