Θρήνος στη Μυτιλήνη: “Έφυγε” από τη ζωή δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Θλίψη στο Βόλο: "Έφυγε" από κορωνοϊό 53χρονη καθηγήτρια Αγγλικών

“Έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους οικείους και την εκπαιδευτική κοινότητα η δασκάλα Μαριλένα Δεληγιάννη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή για τον ήπιο χαρακτήρα της και την αγάπη της στο εκπαιδευτικό λειτούργημα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικώμ Λέσβου

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Λέσβου στην οποία ήταν μέλος, αποχαιρετά τηνδασκάλα η οποία όπως αναφέρει έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια.

«Το ΠΑΜΕ Εκπ/κών Λέσβου αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τη συναγωνίστρια και αγαπημένη συναδέλφισσα Δεληγιάννη Μαριλένα, δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης που πρόωρα έφυγε από τη ζωή , χθες, ύστερα από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια.

Μια πολύ καλή φίλη και συναγωνίστρια, πάντα δραστήρια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της περιπέτειας με την υγεία της.

Αισιόδοξη και με όπλο της το χιούμορ αγαπήθηκε από συναδέλφους , συναγωνιστές, γονείς και ιδιαίτερα από τους μικρούς μαθητές της.

Μαριλένα θα σε θυμόμαστε πάντα.

Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε στην οικογένειά της, στο γιο της, στον αγαπημένο της σύζυγο και στους φίλους της τα πιο θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας! Καλό ταξίδι, Μαριλένα».

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: 13χρονη δεν γνωρίζει ότι έχασε όλη της την οικογένεια – Σπαράζει η εικόνα του πατέρα πάνω από τον νεκρό γιο του

39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών: Αυτοί είναι οι μαθητές που κατέκτησαν τα μετάλλια!

“Καλό παράδεισο αγγελούδια”: Συγκινούν οι συμμαθητές του 12χρονου Μιχάλη που βρήκε δολοφονημένους τους γονείς και τα αδερφάκια