39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών: Αυτοί είναι οι μαθητές που κατέκτησαν τα μετάλλια!

39η Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών: Αυτοί είναι οι μαθητές που κατέκτησαν τα μετάλλια!

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία διοργανώνει την 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο Αρχιμήδης» σε 17 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, υπό την εποπτεία των Παραρτημάτων.

Αυτοί είναι οι μαθητές που κατέκτησαν τα μετάλλια

Ο Γεώργιος Τζαχρήστας, μαθητής της Β’ Λυκείου των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων Ιωαννίνων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (Α’ ΒΡΑΒΕΙΟ) και πρώτη  θέση.

Οι μαθητές  Χάμος  Θωμάς, της Γ΄τάξης, του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων και Θέμελης Στυλιανός, της Β΄ τάξης, του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων κατέκτησαν το Αργυρό Μετάλλιο .

Το χάλκινο μετάλλιο  απονεμήθηκε στο μαθητή της Β΄ Τάξης του 3ου Λυκείου Βόλου, Σπύρο Καλλία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας – παράρτημα Μαγνησίας.

Χάλκινα μετάλλια για Κρητικούς μαθητές

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Κρήτη στην 39η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”. Ο Γιώργος Καγιαμπάκης από το Πρότυπο Γυμνάσιο Ηρακλείου Κρήτης και ο Κουφάκης Παναγιώτης από το ΓΕΛ Σητείας  θα συμμετάσχουν στις 16 Απριλίου στην Αθήνα στον Προκριματικό Διαγωνισμό για την τελική επιλογή των Εθνικών ομάδων.

Όλοι οι μαθητές έδωσαν σκληρή μάχη με πολύ υψηλής δυσκολίας θέματα. Τα θέματα αυτά απαιτούν σκληρή δουλειά σε βάθος χρόνου και φυσικά και το απαραίτητο ταλέντο.

Διαβάστε επίσης:

Το καλύτερο δώρο για τους μαθητές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ανήμερα των γενεθλίων του!

Την Κυριακή τα μνημόσυνα των 3 κοριτσιών στην Πάτρα – Γιατί το Ανθρωποκτονιών θα δώσει το παρών

Θα ωφελήσει το παιδί η νηστεία; Αν νηστέψει, τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς;