Την Κυριακή τα μνημόσυνα των 3 κοριτσιών στην Πάτρα – Γιατί το Ανθρωποκτονιών θα δώσει το παρών

Οι χαροκαμένοι γονείς της Πάτρας μαζεύουν το κουράγιο τους και τις δυνάμεις τους καθώς την προσεχή Κυριακή 6 Μαρτίου σε κλίμα πόνου και θλίψης, θα τελέσουν το μνημόσυνο  για τις 40 μέρες από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, τα 3 χρόνια από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και τον ένα χρόνο από την απώλεια της μόλις 6.5 μηνών Ίριδας.

Η τελετή θα  πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Πάτρα.

Μάλιστα η οικογένεια απειλεί με νομικές κυρώσεις εάν υπάρξει δημοσιογραφική κάλυψη του μνημοσύνου με σχετικό έγγραφο που έστειλαν στα ΜΜΕ οι δικηγόροι τους.

Υπό την «επιτήρηση» του Ανθρωποκτονιών Αττικής το μνημόσυνο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των 3 παιδιών από την Πάτρα που "έφυγαν" μέσα σε μια τριετία.

Κάτω από την διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας θα τελεσθεί το μνημόσυνο σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr. Είναι γνωστό ότι η υπόθεση των «μυστηριωδών» θανάτων έχει συνταράξει την κοινή γνώμη και έχει εξάψει την φαντασία πολλών, που τοποθετούνται αναλόγως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολλοί «βλέπουν» πίσω από το τριπλό δράμα «εγκληματική ενέργεια» κι έχουν προχωρήσει σε στοχοποίηση, παρ’ ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της Προκαταρτικής Εξέτασης Ηδη μια σημαντική μερίδα του κοινού είναι ερεθισμένη και ρέπει στην αυτοχειρία, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ, η οποία για ν’ αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις, λαμβάνει τα μέτρα της.

Διόλου απίθανο την ώρα του μνημοσύνου να βρίσκονται στον περίβολο και πέριξ του ναού Αγίου Ελευθερίου και άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Η μανία του TikTok και η σημασία του ενημερωμένου γονιού για την ασφάλεια του παιδιού σε αυτό

Η μικρή Αλεξία έγινε 11 έτων! Συγκινεί η ευχή της μητέρας της…

Ανδραβίδα: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη – «O 10χρονος βγήκε κρατώντας το μωρό με αίματα…»