Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Όλα γύρω σου μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια! Πίστεψέ το και τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα #toxeis

Όλα γύρω σου μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια! Πίστεψέ το και τότε μπορείς να καταφέρεις τα πάντα #toxeis

Οι νέοι είναι γεμάτοι όνειρα, βάζουν στόχους μικρούς και μεγάλους, έχουν πάθος και φιλοδοξίες! Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλα μοιάζουν βουνό. Εκείνες τις στιγμές είναι που χρειάζονται περισσότερο από ποτέ… Θετική Ενέργεια.
Μέσα από το πιο θετικό μανιφέστο η Amita Motion εξηγεί για πρώτη φορά τι είναι η Θετική Ενέργεια και που βρίσκεται: είναι γύρω μας, μέσα μας, σε κάθε τι μικρό ή μεγάλο που κάνουμε, σε κάθε φορά που πέφτουμε αλλά σηκωνόμαστε. Γιατί όλα γύρω μας μπορούν να είναι Θετική Ενέργεια και όταν καταφέρεις να το δεις έτσι, τότε #toxeis.

Μέσα από μια φρέσκια, νεανική και δυναμική τηλεοπτική ταινία βλέπουμε τέσσερις ιστορίες νέων παιδιών να ξετυλίγονται. Τους βλέπουμε να προσπαθούν να μιξάρουν, να γνωριστούν, να ξεχωρίσουν, να κάνουν αυτό που τους εκφράζει. Σε αυτήν την προσπάθεια, πέφτουν, απογοητεύονται, τρομάζουν… όμως ποτέ δεν τα παρατάνε! Σηκώνονται, παίρνουν θάρρος, βρίσκουν τη Θετική Ενέργεια μέσα τους και τότε κανένα εμπόδιο δεν είναι τόσο μεγάλο… τότε τα καταφέρνουν… γιατί «το ‘χουν».

θετική ενέργεια
Η Amita Motion έχει ταυτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με τη Θετική Ενέργεια και μέσα από τη νέα της καμπάνια θέλει να εμπνεύσει το νεανικό κοινό και να το παροτρύνει να ανακαλύψει τη Θετική Ενέργεια που κρύβεται μέσα στον καθένα μας, φέρνοντας πιο κοντά το «ποιος είσαι» με το «ποιος θέλεις να είσαι»!. Ταυτόχρονα με τη νέα καμπάνια προχωράει και σε νέα υπογραφή γυρίζοντας σελίδα ύστερα από 14 χρόνια, και ορίζει τη Θετική Ενέργεια με τον πιο απλό και ουσιαστικό τρόπο, λέγοντάς μας «Είμαστε Θετική Ενέργεια»!

Απολαύστε την πιο θετική καμπάνια της Amita Motion


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.