Τη μεγαλύτερη ποικιλία και τα πιο πρωτότυπα σχέδια σχολικών ειδών βρήκαμε στο scholart.gr!

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς οι περισσότεροι γονείς έχουν ξεκινήσει ήδη την διαδικασία αναζήτησης των ωραιότερων μα και οικονομικότερων σχολικών ειδών για τα παιδιά τους, τα οποία ειδικά φέτος θα προτιμήσουν να αγοράσουν online!

Πριν απευθυνθείτε οπουδήποτε αλλού, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα scholart.gr, όπου θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε ποιοτικά σχολικά είδη και, μάλιστα, στις καλύτερες τιμές.

Οι σούπερ στιλάτες σχολικές τσάντες και κασετίνες PULSE θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, ενώ τα φοβερά ποιοτικά παγούρια και Thermos της ΙΟΝ8, για ζεστά και κρύα ροφήματα, θα γίνουν οι καλύτεροι σύντροφοί τους! Θα τα βρείτε στο scholart.gr, με τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων στην αγορά και με όμορφα παιδικά σχέδια!

Ακόμα, οι μικρές μαθήτριες θα ξετρελαθούν με τα τετράδια, τα ντοσιέ, τα πορτοφόλια και τις τσάντες της Anekke, με σχέδια στην τελευταία λέξη της μόδας!

Το scholart.gr αγαπάει τα καλλιτεχνικά

H Εταιρεία Scholart A.E. έχει την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα των προϊόντων Pentel από το 1967. H Pentel κατασκευάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων γραφής και σχεδιάσεως, όπως στυλό, μαρκαδόροι, μηχανικά μολύβια, διορθωτικά, γόμες κλπ.

Στα είδη χειροτεχνίας η Pentel έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, κάτω από τη γενική ονομασία Pentel Arts. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ενδεικτικά λαδοπαστέλ, ξύλινα μολύβια σε πολλά χρώματα, μαρκαδόροι υφασμάτων, πινέλο με δοχείο νερού, ειδικοί μαρκαδόροι κατάλληλοι για καλλιγραφία και ένα set από ξύλινα μολύβια 24 τεμαχίων ή ένα set μολύβια ακουαρέλας 12 τεμαχίων κ.α.

Η Scholart επίσης εισάγει από την Γερμανία και διακινεί τα χειροποίητα πινέλα KUM με άριστη ποιότητα, κατάλληλα τόσο για ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες.

Η Scholart εισάγει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα:

– τα είδη αρχειοθέτησης από πολυπροπυλένιο της πρωτοπόρου εταιρείας Foldermate σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων,

– τα ποιοτικά παγούρια και Thermos της ΙΟΝ8, για ζεστά και κρύα ροφήματα με τη μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων στην αγορά και με όμορφα παιδικά σχέδια,

– υγρό γυαλί, ρητίνες και καλούπια για κατασκευή κοσμημάτων και άλλων αντικειμένων χειροτεχνίας της Reschimica,

– τετράδια, ντοσιέ, πορτοφόλια και τσάντες της Anekke,

– τετράδια καρφίτσα και σπιράλ της Ancor,

– σχολικές τσάντες και κασετίνες της Pulse,

– ατζέντες, σημειωματάρια και σελιδοδείκτες της Premium Paper και της Pictura,

– Συρραπτικά, αποσυρραπτικά και περφορατέρ της Kanex κ.ά.

Επικοινωνία:

SCHOLART A.E. Τσαμαδού 25, 16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλ. +30 210 9764 772 – Fax + 30 210 9764 774

email info@scholart.gr – url www.scholart.gr