Αρχική InfoMommy Συμβουλές Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω το τυρί φρέσκο για περισσότερο καιρό;

Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω το τυρί φρέσκο για περισσότερο καιρό;

Η φέτα διατηρείται περισσότερο εάν μετά το άνοιγμα την τοποθετήσετε στο ψυγείο μέσα σε πλαστικά σκεύη με άλμη, την οποία μπορείτε να φτιάξετε θερμαίνοντας 1 λίτρο νερό με 70γρ. αλάτι στους 90°C για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, κρυώνουμε το διάλυμα στο ψυγείο μέχρι να φτάσει στους 4°C, οπότε και είναι έτοιμο για χρήση.

Τα σκληρά τυριά φυλάξτε τα στο ψυγείο καλά τυλιγμένα με διάφανη μεμβράνη ή εναλλακτικά σε καλά κλεισμένα πλαστικά σκεύη με ένα «κυβάκι» ζάχαρης για να απορροφά την υγρασία.

Ακόμα περισσότερες συμβουλές και λύσεις για την κουζίνα προσφέρουν τα προϊόντα SANITAS, άμεσα συνδεδεμένα με το ελληνικό νοικοκυριό και τις αξίες του. Φέτος, κλείνει 50+1 χρόνια στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να είναι δίπλα στους καταναλωτές σε κάθε στιγμή, από τα οικογενειακά τραπέζια μέχρι τον καθαρισμό του σπιτιού, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους στιγμές!

Μέσω της νέας επικοινωνίας «Σπιτικά & Αγαπημένα» και όλων των δράσεων που θα υπαχθούν σε αυτή, η SANITAS μεταφέρει το μήνυμα στους καταναλωτές ότι τα προϊόντα της είναι όντως σπιτικά, καθώς συμβάλλουν στην καθημερινή φροντίδα της οικογενειακής εστίας και αγαπημένα, εφόσον εδώ και 50+1 χρόνια βρίσκονται σταθερά πρώτα στην προτίμησή τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.