«Τη σταμάτησα από το σχολείο γιατί είχε μπλέξει με Ρομά» λέει ο πατέρας της 16χρονης Κικής που αγνοείται από τον Κορυδαλλό

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται το Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστεί η 16χρονη Κική Δ. που αγνοείται από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από την περιοχή του Κορυδαλλού.

Για την εξαφάνιση της έφηβης, χθες το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert. Αν και η 16χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 4 Φεβρουαρίου, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε μόλις χθες όπου και προέβη στη σχετική διαδικασία δημοσιοποίησης της εξαφάνισης . Η Κική Δ. έχει ύψος 1,65 m, είναι 49 kg έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μπορντό παντελόνι και φούξια αθλητικά παπούτσια.

Σε δηλώσεις τους στο protothema.gr, ο πατέρας της 16χρονης Κικής Δ. κύριος Στέλιος εκφράζει τους φόβους του για την τύχη της αγνοούμενης κόρης του καθώς επίσης δείχνει και τη δική του εκδοχή για το τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της καθώς πολλοί έχουν στραφεί εναντίον του θεωρώντάς τον υπαίτιο για ό,τι έχει συμβεί.

Τι υποστηρίζει ο πατέρας της 16χρονης Κικής

Ότι η κόρη του μπορεί να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο λέει ο πατέρας της 16χρονης Κικής που αγνοείται από τις 4 Φεβρουαρίου. Η ανήλικη κοπέλα εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί παρά τις έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Ο πατέρας της Στέλιος μιλώντας στο protothema.gr εξέφρασε την αγωνία του για την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε καμία βία, δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει το παιδί μου από το σπίτι, χωρίς να μας εξηγήσει το λόγο. Εγώ ο ίδιος τη σταμάτησα από το σχολείο γιατί είχε πολλούς Ρομά και είχε αναπτύξει παρέες μαζί του μέσω Facebook. Τη σταμάτησα από το σχολείο με την προϋπόθεση αργότερα να τη γράψω σε κάποιο άλλο. Δεν είμαι ρατσιστής, δεν έχω κάτι με τους Ρομά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά έβλεπα ότι οι παρέες αυτές δεν ήταν καλές για την κόρη μου. Της αρέσει πολύ να αθλείται και για το λόγο αυτό την άφησα να ασχοληθεί με το kick boxing και του χρόνου θα συνέχιζε το σχολείο».

Πώς συνέβη η εξαφάνιση της 16χρονης

«Το παιδί έφυγε από την πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μας. Νωρίτερα ήμουν κι εγώ μαζί της και την έβλεπα που καθόταν με τους φίλους της. Κάποια στιγμή εγώ ανέβηκα πάνω στο σπίτι για να της ετοιμάσω το φαγητό και ενώ έβλεπα ότι περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν, κατέβηκα πάλι στην πλατεία για να την ψάξω. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναγύρισε σπίτι. Το κινητό της τηλέφωνο, το είχε μαζί της αλλά κάποια στιγμή μου έστειλε μήνυμα στο Facebook ότι δεν έχει κάρτα. Συνομίλησα μαζί της μέσω Facebook και μου είπε ότι είναι καλά κι ότι θα έρθει σπίτι. Τώρα ούτε στο Facebook δεν μπορώ να τη βρω, ούτε πουθενά . Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά. Το παιδί μου κινδυνεύει. Μπορεί να την έχουν πάρει κάποιοι χωρίς τη θέλησή της. Φοβάμαι ότι το παιδί μου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο». δήλωσε στο protothema.gr ο πατέρας της 16χρονης.