Το 123ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών γέμισε χρώματα και υπέροχες ζωγραφιές που φτιάχνουν την διάθεση των μαθητών

Το 123ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών επεφύλαξε μια έκπληξη για τους μικρούς μαθητές καθώς με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων το εσωτερικό του σχολείου ανακαινίστηκε και βάφτηκε με υπέροχα φωτεινά χρώματα αποδεικνύοντας ότι, τελικά, δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τη ζωή των παιδιών καλύτερη.

“Με σύνθημα “Το σχολείο μας αλλάζει”, οι  διάδρομοι πλημμύρισαν με λουλούδια, οι τοίχοι στολίστηκαν με πολύχρωμα αερόστατα και τα σκαλοπάτια γέμισαν με όμορφα μηνύματα αγάπης και φιλίας για τα παιδιά. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε και να ομορφαίνουμε  το σχολείο μας  και να κάνουμε τα παιδιά μας χαρούμενα.” δήλωσε στο Infokids.gr η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Κελεσίδου.

Το αποτέλεσμα της εν λόγω πρωτοβουλίας αρκούντως εντυπωσιακό καθώς η επένδυση στο χρώμα κόντρα στο σύνηθες γκρίζο, προσφέρει στους μαθητές ένα φωτεινό πολύχρωμο σχολικό περιβάλλον που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα και χαίρονται να φοιτούν εντός του.

Εν μέσω της καραντίνας του Νοεμβρίου, το σχολείο άνθισε, ομόρφυνε και έγινε ένα υπέροχος σχολικός χώρος. Πολύτιμος αρωγός στον εξωραισμό του σχολείου είναι ο διευθυντής, κ. Διονύσης Καρβούνης και ο δάσκαλος Γιάννης Κινικλής.

Οι σκάλες “ντύθηκαν” με υπέροχες σκέψεις που πρέπει να κάνουν όλοι οι μαθητές

Παράλληλα, οι σκάλες που ανεβοκατεβαίνουν “ντύθηκαν” με μηνύματα – φράσεις θετικής σκέψης που προσφέρουν σπουδαία μαθήματα ζωής στους μαθητές.

Σ’αυτό το σχολείο είμαστε μια οικογένεια, προσπαθούμε πολύ, είμαστε αγαπημένοι, μαθαίνουμε να χάνουμε, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, συγχωρούμε, κάνουμε λάθη, συμπονάμε….είμαστε αληθινοί!

Έτσι οι μαθητές ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες έρχονται καθημερινά  σε επαφή με αυτά τα μηνύματα ώστε να τα κάνουν κτήμα τους και να γίνουν μαθήματα συμπεριφοράς για τη ζωή τους.