Το 1ο bebefest ολοκληρώθηκε και όλοι ανυπομονούμε για το επόμενο

To bebefest – το 1o φεστιβάλ εγκυμοσύνης & βρεφικής ηλικίας που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Στο πρώτο bebefest που διεξήχθη στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2018 παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες εκθέματα, σεμινάρι με θέματα ανάλογα των ενδιαφερόντων των επισκεπτών, βιωματικά μαθήματα και κληρώθηκαν εξαιρετικά δώρα, προσφορά των εταιρειών για τους γονείς, αφού το bebefest έχει στόχο να κάνει εύκολη τη ζωή των νέων γονιών ή αυτών που θέλουν να γίνουν γονείς.

Κατάφερε να συνδέσει τους γονείς και τις οικογένειες με την προσφορά κάθε επιχείρησης, οργανισμού που παρέχει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση και να θεσμοθετήσειένα ετήσιο ραντεβού.

Όλοι οι γονείς έχουν πλέον ένα σημείο συνάντησης σε προκαθορισμένο τόπο και χρόνο, το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης και βρεφικής ηλικίας, με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια!

Ο αριθμός των επισκεπτών ήταν μεγαλύτερος των προσδοκιών της διοργάνωσης και των συμμετεχόντων και στην πλειονότητά τους ήταν ζευγάρια ηλικίας 25-40 ετών και εκ των οποίων πάνω απ το 60% των γυναικών βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η προσέλευση εκτός των εισιτηρίων έγινε και με προσκλήσεις οι οποίες είχαν μοιραστεί σε στοχευμένα σημεία. Η είσοδος για τα παιδιά και τους ανέργους ήταν δωρεάν.

Οι επισκέπτες αποδέχτηκαν το νέο γεγονός με μεγάλο ενθουσιασμό αφού εκτός της μεγάλης προσέλευσής τους ήταν εξαιρετικά ενεργοί στα post των social media και στα inbox.

Δείτε παρακάτω το video

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου, το φεστιβάλ αποκτά πλέον τον δικό του αποκλειστικό χαρακτήρα και η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο ενισχυμένη από άποψη θεματολογίου, εκθετών και φυσικά επισκεπτών. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για το επόμενο bebefest, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για του χρόνου…