Το Hard Rock Cafe® Athens γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με τις πιο #Rock μαμάδες της πόλης

Το Hard Rock Cafe Athens (Αδριανού 52) γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας και προσκαλεί όλες τις μαμάδες σε μια Παιδική Κυριακή special edition. Την Κυριακή 14 Μαΐου, το «Kids Sunday meets My Mom Rocks» περιμένει μαμάδες και παιδιά για να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν μαζί, σε ένα μοναδικό Κυριακάτικο μεσημέρι.

Το Hard Rock Cafe Athens σας περιμένει για να περάσετε παρέα τις πιο ξεχωριστές στιγμές!

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4μμ, οι μικροί μας Roxtars μαζί με τις πιο #Rock μαμάδες της πόλης θα έχουν στη διάθεσή τους ένα τετράωρο γεμάτο με δημιουργική απασχόληση, fun δραστηριότητες, αλλά και face painting. Τις ζωγραφιές και χειροτεχνίες που θα φτιάξουν τα παιδιά, θα μπορούν να τις προσφέρουν ως δώρο στις αγαπημένες τους μαμάδες.

Οι μικροί μας φίλοι μετά τις δραστηριότητές τους θα μπορούν να απολαύσουν ένα πεντανόστιμο παιδικό γεύμα, ενώ ειδικά για τις μαμάδες το Hard Rock Cafe θα διαθέτει το cocktail ‘Mumosa’, ένα special cocktail ειδικά φτιαγμένο για αυτές.

Η είσοδος για κάθε παιδί είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου του γεύματος.

Σημειώνεται ότι το Hard Rock Cafe θα γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας από τις 12 έως τις 14 Μαΐου με διαφορετικά concept ανά μέρα, ενώ την Παρασκευή 12 Μαΐου θα υπάρχει special DJ set με ειδικά διαμορφωμένη playlist για τις #MostRockinMoms, όπου όλοι θα μπορούν να απολαύσουν το special cocktail ‘Mumosa’.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3245170 ή στο [email protected]

Διαβάστε επίσης:

Γιορτή της Μητέρας 2023: 2 βιβλία που εκφράζουν το “σ’ αγαπώ!” και την ευγνωμοσύνη μας στις μαμάδες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η UNICEF ολοκληρώνουν το πιλοτικό τριετές πρόγραμμα «Εγγύηση Για το Παιδί»

Θρήνος για την 48χρονη μητέρα 4 παιδιών και διαιτητή του μπάσκετ Αναστασία Βόντσα