Το καλύτερο αποκριάτικο πάρτι κρατά μέχρι τις 17/02 στο River West με το Carnival Circus! (video)

Η περίοδος που διανύουμε είναι η αγαπημένη όλων: Τα παιδιά χαίρονται γιατί μπορούν να μασκαρευτούν και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικα πάρτι και οι γονείς γιατί μπορούν να νιώσουν πάλι παιδιά, έστω και για λίγο.

Οι Απόκριες είναι περίοδος ανεμελιάς, γέλιου και χορού και ο καλύτερος τρόπος για να τη ζήσουμε στο έπακρο είναι τα… αποκριάτικα πάρτι.

Όταν, όμως, αναφερόμαστε σε αποκριάτικα πάρτι δεν μιλάμε για κάτι απλό ή λιτό, αλλά για μια φαντασμαγορική γιορτή γεμάτη διασκεδαστικές δραστηριότητες, τραγούδια, χορό και πολλά δώρα.

Πού γίνονται όλα αυτά, θα με ρωτήσετε, και, ευχαρίστως, να σας αποκαλύψω!

Στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο River West και το Carnival Circus!

H κάμερα του Infokids.gr βρέθηκε στην έναρξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων του River West, κατέγραψε όσα συμβαίνουν εκεί και σας τα παρουσιάζει.

Μέχρι τις 17/02, λοιπόν, εσάς και τα παιδιά σας περιμένουν αγαπημένοι ήρωες του τσίρκου, μονόροδοι ποδηλάτες, ξυλοπόδαρα, μπαλονοκατασκευές, παραστάσεις με μαγικά κόλπα,  facepainting, ζογκλερικά με μπαλάκια και, φυσικά, μια μεγάλη παρέλαση μασκαράδων!

Εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε την επίσκεψή σας στο River West, να απολαύσετε τα ψώνια σας σε έναν υπέροχο χώρο και να διασκεδάσετε μαζί με τα παιδιά σας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

River West

Παρ. Λεωφόρου Κηφισού 96-98

Αιγάλεω

Facebook: River West