Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό έγινε … Διπλοζυμωτό Τοστ!

Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό έγινε … Διπλοζυμωτό Τοστ!

Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό Τοστ, το νέο αγαπημένο ψωμί με την υπογραφή του ονόματος Κατσέλης, έφτασε σε δύο παραλλαγές: Σταρένιο και Ολικής Άλεσης, για να γεμίσει τις ημέρες μας με τη χαρακτηριστική γεύση του και το πλούσιο άρωμά του!

Οι ποιοτικότερες πρώτες ύλες, συνθέτουν το κορυφαίο αφράτο ψωμί μέσα από τη διαδικασία της διπλής ζύμωσης, παντρεύοντας τέλεια το προζύμι με το ζυμάρι.

Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό Τοστ ήρθε για να αφήσει το δικό του στίγμα, αφού ο πληθωρικός του χαρακτήρας, το κάνει την καλύτερη επιλογή για όλες τις στιγμές της ημέρας, ενώ συνδυάζεται αρμονικά με όποια υλικά ο καθένας προτιμά, προσφέροντας φυσική και υγιεινή απόλαυση, χωρίς συντηρητικά.

Το Διπλοζυμωτό Τοστ Σταρένιο, με την αυθεντική και απολαυστική του γεύση προτιμάται στο τοστ ή ως ιδανική εναλλακτική για σάντουιτς, ενώ το Διπλοζυμωτό Τοστ Ολικής Άλεσης, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης, πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και αυθεντική φυσικότητα, που του χαρίζουν τα πλούσια χαρακτηριστικά των ολικών αλεύρων. Όλα αυτά φυσικά, είναι άριστα διατηρημένα στις δύο νέες συσκευασίες, που σχεδιάστηκαν για να κρατούν τη φρεσκάδα του προϊόντος και την ακεραιότητα της γεύσης του.

Το Κατσέλης Διπλοζυμωτό Τοστ μέσα από τις δύο ετικέτες του, απογειώνει τη γευστική εμπειρία και ξυπνάει τις μνήμες του καλού ψωμιού. Απολαύστε το ως συνοδευτικό ή ακόμη καλύτερα και ως κυρίως γεύμα κάθε στιγμή της ημέρας, επιλέγοντας τη συνταγή που σας ταιριάζει περισσότερο στο Instagram account @katselis.bakery.

Γιατί όταν απολαμβάνετε ένα ψωμί Κατσέλης, ζείτε μία μοναδική εμπειρία γεύσης!

Διαβάστε επίσης:

Ασκητής: “Δεν είναι εύκολο για έναν γονιό να αποδεχθεί την ομοφυλοφιλία του παιδιού του”

Μανόλης Καλαμπόκας: “Στόχος των Δημοτικών Ιατρειών της Αθήνας να μπούμε στα σχολεία και να μάθουν τα παιδιά την πρόληψη”

Σάλος στην Κρήτη: Μαθητής στον εισαγγελέα για 4 καθηγήτριες που έκαναν απεργία – Tι επικαλέστηκε

Ροή Ειδήσεων