Αρχική Νέα Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… φέρνοντας καινούρια ή μεταχειρισμένα παιχνίδια, σχολικά και γραφική ύλη για τα παιδιά

Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… φέρνοντας καινούρια ή μεταχειρισμένα παιχνίδια, σχολικά και γραφική ύλη για τα παιδιά

Χτες Σάββατο πραγματοποιήθηκε μία απλή αλλά σημαντική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Golden Hall, στο Μαρούσι όπου έδωσαν το παρόν τους πάρα πολλοί γονείς με τα παιδιά τους που χάρηκαν για την σπουδαία αυτή προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου. Πέρασαν ευχάριστα για αρκετές ώρες και ένοιωσαν ζεστασιά, πράγμα ιδιαίτερα σπουδαίο στην δύσκολη εποχή μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την καινοτόμα δράση του Δήμου ανέφερε ότι:
«H οργανωμένη κοινωνία προάγει τους βασικούς όρους της κοινωνικής συνύπαρξης και το είδος μιας  κοινωνικότητας άξια  λόγου.
Σε μια τέτοια κοινωνία προέχει η θέση των παιδιών, η προάσπιση των αναγκών τους και η διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.
Το παιχνίδι είναι βασική τους ανάγκη και η συνάντησή μας αποτελεί προσπάθεια αλληλεγγύης και ενεργούς δέσμευσης,  που αναλαμβάνεται από πολίτες προσανατολισμένους στο κοινό καλό. Δίχως παρόμοιες δεσμεύσεις αποδυναμώνεται  η έννοια της ισότητας.
Στον ιστορικό χρόνο και τον κοινωνικό χώρο που κινούμαστε,  το ανθρώπινο πρόσωπο του καθενός μας αποτελεί την εξασφάλιση της συνέχειας του ανθρώπινου γένους βάσει αρχών μιας ορθά δομημένης πολιτείας».

Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 10.00 έως τις 21.00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του Golden Hall για να “νοιαστείτε” και εσείς μαζί μας,  φέρνοντας καινούρια ή μεταχειρισμένα πράγματα,  παιχνίδια, σχολικά και γραφική ύλη σε καλή κατάσταση για τα  παιδιά. Μια δράση από τον Easy 97.2 και το Golden Hall, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.