Το νέο Nintendo Switch έφτασε στην Ελλάδα και σε προ(σ)καλεί να το δοκιμάσεις!

To πολυαναμενόμενο Switch, η νέα κονσόλα της Nintendo, θα είναι διαθέσιμo στην ελληνική αγορά από την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα απολαύσουν μια εκπληκτική εμπειρία gaming, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο launch event που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου, από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 06:00 μ.μ. στο The Loft (Καπνικαρέας 3 & Ερμού, Αθήνα) και να διασκεδάσετε, παίζοντας παιχνίδια πολύ πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Το Nintendo Switch είναι μια μοναδική συσκευή «3 σε 1». Συνδέεται στην τηλεόραση ή το μόνιτορ, ενώ μπορείς να τη μεταφέρεις εύκολα μαζί σου οπουδήποτε, παίζοντας τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

Στο launch event εκτός από το «φανταστικό» The Legend of Zelda Breath of the Wild και μιας ποικιλίας από διασκεδαστικά 1-2 Switch games σε μια κόντρα πρόσωπο με πρόσωπο, που θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη ημέρας κυκλοφορίας της κονσόλας, θα μπορέσετε πρώτοι να απολαύσετε αποκλειστικούς τίτλους πολύ πριν από την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας τους: Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Splatoon 2, Snipperclips, αλλά και τίτλους τρίτων κατασκευαστών, όπως οι Super Bomberman R, Just Dance 2017, Ultra Street Fighter II και Skylanders.