Το νέο trailer της Νικολούλη μετά την σύλληψη της Ρούλας είναι ανατριχιαστικό

Στις καταιγιστικές εξελίξεις με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα τοποθετήθηκε η Αγγελική Νικολούλη μέσω social media.

Το « Φως στο Τούνελ» πριν δύο εβδομάδες είχε αποκαλύψει ότι το ένα από τα τρία παιδιά (Τζωρτζίνα) μίλησε στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του: «Είναι σαν να τους λέει “ψάξτε αυτό εδώ (την ουσία) πώς μπήκε στο σώμα μου”», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Η ανάρτηση της Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σήμερα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η Αγγελική Νικολούλη, επανέρχεται με story στο Instagram, όπου εμφανίζεται ένα μωρό (σ.σ. η Ίριδα) και μια γυναικεία φωνή που του μιλάει (σ,σ, η φωνή της Ρούλας Πισπιρίγκου), ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λογότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προβληθούν εκεί.

Η γνωστή δημοσιογράφος -που μοιάζει να έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση- «χτύπησε» με νέα, ανατριχιαστική ανάρτηση για όσα θα δούμε στο «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή.

 «Ας είναι η τελευταία Παρασκευή που μένει άλυτο το μυστήριο…»

Νικολούλη για την Πάτρα: "Υπάρχει ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις"

Χθες η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει στο instagram το πρώτο τρέιλερ για την εκπομπή αυτής της εβδομάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ευελπιστεί αυτή να είναι και η τελευταία εκπομπή πριν την αποκάλυψη της μεγάλη αλήθειας για την υπόθεση της Πάτρας.

Τελικά οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και όπως όλα δείχνουν όσα θα προβληθούν στην εκπομπή της Παρασκευής θα συγκλονίσουν. Το trailer καθηλώνει και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε θρίλερ. Σε πρώτο πλάνο ο διάλογος που είχε η δημοσιογράφος με τη μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή.

«Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…» είπε η γυναίκα με την Αγγελική Νικολούλη να απαντά: «Αν δεν έχουμε… Από την στιγμή που βρήκα…».

Μετά τη φράση αυτή, τα πλάνα του βίντεο αποκτούν κόκκινο χρώμα και υπάρχουν φώτα που μοιάζουν με φάρο περιπολικού.

Διαβάστε επίσης:

“Την υιοθετήσαμε. Είπαν ότι δε θα σβήσει το πρώτο της κεράκι”: Η ιστορία της 8χρονης Μιχαέλας Γαβριέλας

Ξεπερνά κάθε φαντασία αυτό που έκανε ο Ευαγγελάτος – Το twitter ξεσπαθώνει εναντίον του

Συγκίνηση για την 3,5 ετών Πανδώρα και τον 2.5 ετών Οδυσσέα που ζουν στο Νοσ. Αττικόν