Το πιο χαρούμενο Πάσχα έρχεται στο Mare West απο 31-3 έως 7-4

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του καταφθάνει και η χαρά της άνοιξης. Αν αναρωτιέστε πού θα πάτε για να περάσετε υπέροχα με τα παιδιά η απάντηση είναι μία:

Στο Mare West!

Αυτό το Πάσχα, η χαρά της άνοιξης καταφτάνει στο MARE WEST παρέα με το άτακτο παπί και την κυρία Bunny!

Το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Κορίνθου γεμίζει χαμόγελα, παιχνίδι, και ατελείωτες ώρες διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.

Από το Σάββατο 31 Μαρτίου και κάθε μέρα μέχρι και τις 7 Απριλίου, τα παιδιά διασκεδάζουν στο MARE WEST με πολλαπλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν, bubble show, σεμινάρια μαγείας, ξυλοπόδαρους, θεατρικό παιχνίδι, διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής, face painting, δημιουργικές πασχαλινές κατασκευές, επιτραπέζια, παζλ, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, χορό και φυσικά πολύ πολύ παιχνίδι. Παρέα με τα παιδιά θα είναι κάθε μέρα και το φανταστικά άτακτο παπί αλλά και η κυρία Bunny που μαζί με  τους μικρούς μας φίλους, θα βγάζουν φωτογραφίες, θα χορεύουν και θα φροντίζουν ώστε τα χαμόγελα να μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο.

Οι ώρες λειτουργίας των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι κάθε μέρα από τις 31 Μαρτίου έως και τις 7 Απριλίου 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00 δίνοντας σε μικρούς και μεγάλους, νονούς και γονείς, τη δυνατότητα να συνδυάσουν τη βόλτα τους για όλα τα απαραίτητα των ημερών με πολύ παιχνίδι για τα ενθουσιασμένα πιτσιρίκια.

Ειδικά για τις 30/3, 31/3 και 1/4, στο Mare West θα φιλοξενηθεί και Πασχαλινό Bazaar από τον Πανελλαδικό Σύλλογο για παιδιά με Αιματολογικές παθήσεις και σύνδρομο down «Παιδί & Δημιουργία» δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να στηρίξουν το σημαντικό έργο του συλλόγου.

Παράλληλα, με τον ήλιο να μας κάνει όλο και περισσότερες εμφανίσεις, το παιχνίδι θα μπορεί να συνεχιστεί και στην πρότυπη παιδική χαρά 2 στρεμμάτων του MARE WEST και η χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα στα άκαπνα καφέ του εμπορικού πάρκου να γίνει ακόμα πιο απολαυστική.

Εμπορικό πάρκο ΜΑREWEST

5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών

www.marewest.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27410 25374