Το πρώτο BELL μυθιστόρημα για παιδιά και εφήβους θα μας ταξιδέψει σε ένα κόσμο με περιπέτεια και δράση

Οι εκδόσεις BELL που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο εκδοτικό γίγνεσθαι της χώρας εμπλουτίζουν τους τίτλους τους με το πρώτο μυθιστόρημα που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.

Ο Wilbur Smith, ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς των BELL, με φανατικούς αναγνώστες  στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, προσκαλεί τους αναγνώστες 9 ετών και άνω να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια μέσα από τις σελίδες του βιβλίου “Κατακλυσμός”  που μόλις κυκλοφόρησε.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια επική περιπέτεια

Οι περιπέτειες της οικογένειας Κόρτνεϊ  αποτελούν αγαπημένη σειρά βιβλίων των εκδόσεων και το παιδικό εκδοτικό εγχείρημα δεν θα μπορούσε παρά να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με αυτήν την οικογένεια. Στον “Κατακλυσμό” πρωταγωνιστής είναι ο μικρός Τζακ Κόρτνεϊ και οι περιπέτειες του που θα χαρίσουν στιγμές αναγνωστικής απόλαυσης στους βιβλιόφιλους που διψούν για δράση και ανατροπές. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της τριλογίας καθώς μέσα στο 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα δύο βιβλία. Η ευρηματική πένα του Wilbur Smith που έχει το χάρισμα να γράφει ιστορίες που η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη και η υπόθεση δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον της, θα συναρπάσει τους αναγνώστες και θα τους μεταφέρει 

Τι κρύβει ο “Κατακλυσμός”;

Ο Τζακ Κόρτνεϊ έχει ζήσει όλη του τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, οι γονείς του ταξιδεύουν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό για μια συνδιάσκεψη για την προστασία της άγριας φύσης και, μαζί με τον Τζακ, όπως του είχαν υποσχεθεί, έχουν πάρει και τους φίλους του. Όταν, εντελώς αναπάντεχα, οι γονείς του εξαφανίζονται στο πυκνό βροχοδάσος, πιθανότατα θύματα απαγωγής, κανένας δε φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει. Ο Τζακ είναι σίγουρος ότι η εξαφάνισή τους έχει σχέση με την έρευνά τους για τα ορυχεία ταντάλιου, αλλά πρέπει να το αποδείξει. Μαζί με την Αμίλια και τον Ζάντερ, ο Τζακ πρέπει να τα βγάλει πέρα με την αφιλόξενη ζούγκλα για να σώσει τους γονείς του. Στο δρόμο του θα συναντήσει πολλά εμπόδια – κι ένα απ’ αυτά είναι ένα μέλος της ίδιας του της οικογένειας, ο ξάδερφός του Κέιλεμπ Κόρτνεϊ.

Το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τα παιδιά που αγαπούν τα βιβλία

Αν και το δικό σας παιδί διαβάζει φανατικά τέτοιες ιστορίες είναι σίγουρο ότι ο “Κατακλυσμός” είναι το ιδανικό δώρο για να του προσφέρετε τις φετινές γιορτές. Διαβάζοντας τις πρώτες σελίδες θα ενθουσιαστούν και δεν θα θέλουν με τίποτα να το κλείσουν αν δεν φτάσουν στο τέλος. Δυνατές σκηνές, ολοζώντανη γραφή και έντονη δράση συνθέτουν τα βασικά στοιχεία της ιστορίας που θα χαρίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο κόσμο της φαντασίας. Αν θέλετε να δείτε στην πράξη πώς δημιουργούνται νέοι αναγνώστες, ο Wilbur Smith είναι το «κλειδί» σας!

Μπορείτε να διαβάσετε τα πρώτα κεφάλαια το βιβλίου στο ακόλουθο αρχείο Τα πρώτα 2 κεφάλαια του βιβλίου Κατακλυσμός

Καλά Χριστούγεννα, γεμάτα αναγνωστικά ταξίδια με το βιβλίο των εκδόσεων BELL