Δ. Αχαρνών: Οι μαθητές του 5ου Παιδικού Σταθμού θα επιστρέψουν σε ένα σχολείο φωτεινό γεμάτο χρώματα

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους λιλιπούτειους μαθητές του 5ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Αχαρνών όταν επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις του μετά την άρση του lockdown. Ο Δήμος εκμεταλλεύτηκε το κλείσιμο του σταθμού ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά από παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό και την βελτίωση των εγκαταστάσεων απαραίτητες για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του.

Η πρόεδρος Αγγελική Ζαχαριάδη φρόντισε να πραγματοποιηθούν μια σειρά από εργασίες όπως: ελαιοχρωματισμός με νέα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα,  βαψίματα σε κάγκελα, αλλαγή στα τζάμια, αντικατάσταση ψυγείου, ενώ άλλαξε μέχρι και η παλιά φθαρμένη πινακίδα.

Η πιο όμορφη δράση εξ αυτών ήταν το βάψιμο του σχολείου με νέα φωτεινά και χαρούμενα χρώματα που δημιουργούν στα μικρά παιδιά όμορφα συναισθήματα. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σχολείου είναι βαμμένα σε όμορφα ζωντανά χρώματαδημιουργώντας ένα πραγματικά ευχάριστο περιβάλλον για τα παιδιά.

Λαχανί, μπλε και λευκό συνθέτουν την παλέτα των χρωμάτων που επιστρατεύτηκαν για την ανανέωση της όψης του παιδικού σταθμού με το αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό!

Απίθανο δεν συμφωνείτε;