Το Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ του Αγίου Βασίλη- Όλα όσα πρέπει να κάνει ο μπαμπάς για να φέρει τα δώρα στα παιδιά

Έχετε πάρει ή έχετε δανειστεί στολή… με το μακιγιάζ τι γίνεται; Ας δούμε κάποια μυστικά για να μην σας καταλάβουν οι ενδιαφερόμενοι!

1

Για να γίνει η άκρη της μύτης  και τα μάγουλα ροδοκόκκινα –έχω παγώσει στο έλκηθρό μου- μπορώ να χρησιμοποιήσω κόκκινο κραγιόν σαν make-up. Με το δάχτυλό, τρίψτε στα μάγουλά και την άκρη της μύτης.

2

Τα ψεύτικα φρύδια είναι ένας καλός τρόπος για να μην σας αναγνωρίσουν, όταν γίνονται καλά. Για τον μετασχηματισμό τους, ένα λευκό μουστάκι είναι ιδανικό. Πρέπει απλώς να κοπεί στα δύο, κόψτε στο σωστό μέγεθος. Τώρα βουρτσίζετε τα καλά.

3

Στη συνέχεια, πατήστε τα καλά. Για κόλλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μασημένη τσίχλα! Μην τσιγκουνευτείτε τα φρύδια. Πρέπει να είναι φουντωτά!

4

Άγιος Βασίλης χωρίς γενειάδα δεν υπάρχει! Θα πρέπει να ξυριστείτε πρώτα, αλλιώς δεν θα κολλάει η τσίχλα, σε γένια πάνω από 3 ημέρες! Ξεκινήστε πρώτα από το πηγούνι, τα μάγουλα αργότερα.

5

Βουρτσίστε καλά τη γενειάδα, απλώστε τσίχλα στα μάγουλα –όχι στα μαλλιά- και πιέστε τη γενειάδα επάνω. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό μουστάκι.

6

Αντί να κολλήσετε το μουστάκι σε ένα κομμάτι, κόψτε το  σε δύο ίσα μέρη. Με αυτό τον τρόπο, θα μείνει στη θέση του όταν μετακινήσετε το στόμα σας αργότερα. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: την ώρα που θα κολλάτε το μουστάκι να χαμογελάτε! Αυτό θα το βοηθήσει να μην ξεκολλάει εύκολα!

7

Μπαμπάδες,  Καλή επιτυχία!