Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου διαβάζουμε παραμύθια και συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για άπορα παιδιά

Γιορτή προσφοράς και αγάπης για παιδιά από 4 ετών και για τους γονείς τους σε συνεργασία με την ΑΜΚΟ givethekids διοργανώνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στον Πολυχώρο των εκδόσεων.

Ελάτε σε μια διαφορετική παρουσίαση του πολυαγαπημένου βιβλίου Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας που έχει διασκευάσει η συγγραφέας Αργυρώ Πιπίνη. Γιατί αυτή τη φορά ο ευτυχισμένος πρίγκιπας έρχεται να κάνει την καλοσύνη πράξη μαζί σας. Ελάτε να στηρίξουμε μαζί τις οικογένειες που φροντίζει η ΑΜΚΟ givethekids και να δοξάσουμε το καλό: μια σακούλα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ή μια δωροεπιταγή από σούπερ μάρκετ είναι πολύτιμα δώρα.

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας, να ακούσετε την ιστορία του ευτυχισμένου πρίγκιπα για την αξία και τη δύναμη της καλοσύνης από την Αργυρώ Πιπίνη, να φτιάξουμε καρτούλες και το πιο σημαντικό να κάνουμε χαρούμενους πολλούς γονείς και πολλά παιδιά που χρειάζονται σήμερα περισσότερο από ποτέ τη βοήθειά μας. Το givetheKids, οι εκδόσεις Μεταίχμιο και η συγγραφέας Αργυρώ Πιπίνη σας ευχαριστούν και σας περιμένουν… με τα πολύτιμα δώρα σας για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη!

Ποια είδη μπορείτε να προσφέρετε

Η συλλογή των προσφορών αγάπης για το givethekids θα διαρκέσει από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Μπορείτε να συμβουλευτείτε την παρακάτω λίστα γενναιοδωρίας του givethekids:

• Γάλα εβαπορέ / Βρεφικά γάλατα
• Ζυμαρικά / Όσπρια / Ρύζι
• Τοματοχυμοί / Αλεύρι
• Ζάχαρη / Μέλι / Μαρμελάδες
• Δημητριακά / Μπισκότα / Σνακ
• Πάνες / Bρεφικά και παιδικά καλλυντικά

Είσοδος ελεύθερη – Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr

Πολυχώρος Μεταίχμιο

Ιπποκράτους 118, Αθήνα

211 3003580