Το σοκ της ζωής της: Πήγε να γεννήσει ένα μωρό και τελικά… γέννησε δύο!

Το σοκ της ζωής της έζησε η Lyndsey Altice, μία νέα μαμά από το Wisconsin των ΗΠΑ, η οποία ανυπομονούσε να γνωρίσει την κορούλα της! Την ημέρα του τοκετού του μωρού της, ωστόσο, δύο λεπτά μετά τον ερχομό του, η Lyndsey απροσδόκητα έμαθε, ότι ένα ακόμα μωρό ετοιμάζεται να γεννηθεί!

Η αδερφή της Lyndsey, η οποία βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού, φωτογράφισε αμέσως την συγκλονισμένη έκφραση της νέας μανούλας! Η 30χρονη φαίνεται καθισμένη μέσα στην ειδική πισίνα με νερό, να κοιτάζει τον σύζυγό της εντελώς έκπληκτη.

Όπως είπε αργότερα η μαμά τριών παιδιών: “Μου φάνηκε περίεργο, όταν είδα ότι η Ada γεννήθηκε τόσο μικρούλα. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα πάρει το διπλάσιο βάρος από την προηγούμενη και δεν καταλάβαινα γιατί γεννήθηκε τόσο μικροσκοπική. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τις σκέψεις μου, όταν συνειδητοποίησα, ότι έρχεται ένα ακόμα μωρό. Η επόμενη σύσπαση ήταν ακαριαία -το κατάλαβα πριν μου το πει η μαία”.

Ολόκληρο το δωμάτιο σείστηκε με τον ερχομό αυτού του μωρού, το οποίο κανείς δεν περίμενε! “Ο άντρας μου ήταν σε σοκ, η αδερφή μου έβγαζε ασταμάτητα φωτογραφίες και κανείς μας δεν ήξερε τι να πει και τι να κάνει! Πρέπει να είπα ‘δεν το πιστεύω’ εκατομμύρια φορές. Τώρα που πλέον οι μέρες έχουν περάσει και έχουμε ηρεμήσει ξέρω πως δεν θα άλλαζα τίποτα!” συνέχισε η ίδια.

Η Lyndsey έφερε στον κόσμο τα μωρά της πριν από μερικούς μήνες και δεν υπήρξε κανένα σημάδι στην εγκυμοσύνη της που να μαρτυρά, ότι περιμένει δίδυμα. “Βρήκα μία μαία, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, και με αυτήν πορεύτηκα. Έκανα τις εξετάσεις μου, υπολόγιζα το βάρος μου και έβγαινε φυσιολογικό για ένα μωρό -υψηλό, αλλά φυσιολογικό. Δεν έκανα υπερήχους, γιατί δεν άνηκα σε ομάδα υψηλού κινδύνου, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγος, ούτε είχα κάποια δυσκολία στην εγκυμοσύνη. Όταν κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνω έναν ηχητικό υπέρηχο και στα 4 τεταρτημόρια της κοιλιάς, η δεύτερη κόρη μου δεν ακούστηκε. Τέλος, την ημέρα του τοκετού, όταν με συνέδεσαν στο μόνιτορ, και πάλι ακουγόταν μόνο ένας παλμός!”

Για τη Lyndsey αυτό που έγινε ήταν η καλύτερη έκπληξη της ζωής της και χαίρεται τόσο που υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες για να ανατρέχει, όταν τα παιδιά της μεγαλώσουν!

Πηγή: thesun.co.uk

φωτο credit: Caters News Agency