Η δομή θα βοηθήσει ανήλικους που έχουν πέσει θύματα βίας
Ένα νέο χώρο μια δομή για να φροντίσει και να περιθάλψει παιδιά θύματα βίας δημιούργθηκε στη Θεσσαλονίκη, Θα φέρει την ονομασία «Το σπίτι του παιδιού». Αυτή τη δομή επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Πρωθυπουργός. Ο ξενώνας αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία το επόμενο διάστημα,
Κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο «Σπίτι του Παιδιού» και στις εγκαταστάσεις της δομής που θα συμβάλει στην προστασία των ανηλίκων θυμάτων βίας.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν στη δομή τόσο ο υπουργός δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης όσο και ο υφυπουργός Ιωάννης Μπουγάς.
Βγαίνοντας από τον χώρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τους πάντες για τον άψογο όπως είπε χώρο και συνομίλησε με κόσμο που βρέθηκε στο σημείο.